HA minden rendben, nem kell lemondani a sexről. A sex beindíthatja a szülést ezért szokták javasolni, hogy ne legyen házasélet.
Nekünk a doktornénink kifejezetten javasolta, a málnalevéltea, és a homeosbogyók mellett.
2009. okt. 19. 10:41
2/11 anonim válasza:
Mi végig szexeltünk. Ha az orvos nem tilt el tőle, akkor hajrá! A szülést csak akkor indítja be, ha már amúgy is megérett rá a tested-babád!
2009. okt. 19. 10:47
3/11 anonim válasza:
Dettó, mint as második válaszoló :)
2009. okt. 19. 11:00
4/11 anonim válasza:
Nekünk se volt tiltott,tehát szexeltünk a 38ig hétig,mert akkor szex után megindult a szülés :)
2009. okt. 19. 11:24
5/11 anonim válasza:
Szülés napjáig volt szex!
2009. okt. 19. 13:23
6/11 anonim válasza:
az egész terhesség alatt ugyanúgy végig szeretkeztünk, még a szülés előtti napon is - és így is 3 nappal túlhordtam a babát
2009. okt. 21. 21:19
7/11 anonim válasza:
ez régi szokás volt, az orvosok sosem tudták megmondani, hogy miért pont az utolsó hat hétben kellene mellőzni, amikor már nem lenne baj, ha megszületne...
igazából bármikor lehet, ha nincs orvosi rendellensség...mi így indítottuk meg a szülést a 40. héten.
2009. okt. 21. 21:38
8/11 anonim válasza:
engem eltiltottak a szextől, alig várom már a 36.hetet, mert akkor végre ismét szabad :)))) Sőt, úgy tervezem, hogy a 37. héttől már a babával való találkozás miatt minden alkalmat ki fogunk használni... :)))
2009. okt. 21. 22:05
9/11 anonim válasza:
az előző vagyok, csak még annyi lemaradt, hogy már 34 hetes vagyok :))))))
bocsi, csak úgy várom már, h ez a 2 hét elteljen :)))
2009. okt. 21. 22:11
10/11 anonim válasza:
Ha a méhszáj kicsit kinyílt, akkortól már csak gumival szabad(na) szeretkezni, mert az esetléeg felhatoló fertőzések megfertőzhetik a magzatburkot, és így a babát is. maga a szex nem veszélyes a 36. hét után sem, én úgy tudom, csak a fertőzésekkel kell vigyázni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!