Kismamák! Ti mennyi szeretkeztek a párotokkal, milyen gyakran, és az kb. mennyi ideig tart?
29 hetes vagyok és naponta szeretkezünk:) hogy mennyi ideig tart az a körülményektöl függ. 10 perc és 1 óra között szokott tartani. Érzékeny a hüvelyfalam ezért nem szabad sokáig dörzsizni mert kivérzik. Ennek ellenére imádunk egymással szeretkezni!
És örülök, hogy ti is egymással, ez mindig pozitívan hat a mindennapokra! Csak így tovább!:)
Mi havonta kb:6-8 alkalommal.Ez azóta csökkent,mióta várandós vagyok.
De annál jobban esik.
Az időt nem mérjük,de kb:félórásak:)
20 h km
Mi már vagy 2 hete nem voltunk egyutt és nekem nem is hiányzik. Egyébként nagyon ritkán vagyunk egyutt. Eleinte a párom sem akarta, mert egyszer szeretkezés után elkezdtem pecsételni és akkor nagyon megijjedt és azt mondta, hogy neki a baba fontosabb mindennél. Amugy is sokat dolgozik, este beesik az ágyba és alszik. En valahogy nem kívánom a szeretkezést.
13 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!