Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Ti mennyi szeretkezt...

Kismamák! Ti mennyi szeretkeztek a párotokkal, milyen gyakran, és az kb. mennyi ideig tart?

Figyelt kérdés
Én a 15. hétben járok. A párommal szinte napi szinten szeretkezünk, van olyan is, hogy napi 2-3x is, amik min. 45 percesek. Olyan sok helyen olvasom, hogy csak hetente vagy ritkábban van szex. Vannak olyanok is, akik gyakrabban csinálják?
2010. jún. 30. 17:11
 1/5 anonim ***** válasza:

29 hetes vagyok és naponta szeretkezünk:) hogy mennyi ideig tart az a körülményektöl függ. 10 perc és 1 óra között szokott tartani. Érzékeny a hüvelyfalam ezért nem szabad sokáig dörzsizni mert kivérzik. Ennek ellenére imádunk egymással szeretkezni!

És örülök, hogy ti is egymással, ez mindig pozitívan hat a mindennapokra! Csak így tovább!:)

2010. jún. 30. 19:47
 2/5 A kérdező kommentje:
:D Akkor nem vagyok annyira egyedül. :) Nektek is további jó hancúrozást, és könnyű, szép szülést!
2010. jún. 30. 19:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Mi havonta kb:6-8 alkalommal.Ez azóta csökkent,mióta várandós vagyok.

De annál jobban esik.

Az időt nem mérjük,de kb:félórásak:)

20 h km

2010. jún. 30. 21:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi 2-3 naponta, de nekem elég is ennyi.( Persze apát kényeztetem máshogy is)A terhességem előtt minden nap együtt voltunk, volt, hogy kétszer is. De most nem kívánom annyira, meg vagyok nélküle.Annyira más, mint nem terhesen, én legalábbis kevésbé élvezem.Valahogy nem tudom úgy elengedni magam.Az így átélt orgazmus kb. egy tizede a nem terhes érzésnek,jóval tompább, nem olyan szétáradó.Meg az is fura, amikor rugdos a kicsi.Na!Akkor részemről vége a dolognak, mert nevetésbe fullad.Ez már nem lesz az igazi, csak miután megszülök.De akkor széttépem apát!:))
2010. júl. 1. 07:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Mi már vagy 2 hete nem voltunk egyutt és nekem nem is hiányzik. Egyébként nagyon ritkán vagyunk egyutt. Eleinte a párom sem akarta, mert egyszer szeretkezés után elkezdtem pecsételni és akkor nagyon megijjedt és azt mondta, hogy neki a baba fontosabb mindennél. Amugy is sokat dolgozik, este beesik az ágyba és alszik. En valahogy nem kívánom a szeretkezést.

13 hkm

2010. júl. 1. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!