Kisgyerekes anyukák, ti hányszor szeretkeztek a párotokkal 1 héten?
Nálunk is heti egy van, néha az is elmarad... De mi tudjuk, hogy ez így van, és mi nem teszünk ellne. Mindketten fáradtak vagyunk. Igényelnénk többet is, csak egymásra nézünk, és megállapítjuk, hogy inkább alszunk, majd holnap szeretkezünk, és ez így megy általában szombatig... Kevés a kivétel.
mi is sokat beszélgetünk róla, hogy miért van ez így, és mindig az a válasz, hogy kettőn áll a vásár, ami igaz is. És tény, hogy én sem töröm magam, mert fáradt vagyok. De néha rászánom magam, és azt mondom, mit nekem az a 12 perc :-), legyen. És mindig rájövünk, hogy ez jó, mert a szex kell, hogy levezesse a feszültségeket:) Én pl sokkal türelmesebb, nyugodtabb vagyok szex után.
Szóval ajánlom, néha kicsit végy erőt magadon, és állj neki, meglátod, nem is lesz az olyan rossz:-) Amúgy férjed is tehet kicsit többet, hogy meghozza a kedved, arról nem beszélve, hogy segítsen otthon, hogy kicsit te is tudj pihenni. Nem csak a tiéd a gyerek...
Látom, sajnos, legtöbben hasonló cipőben járunk, gratulálok azoknak akiknél másképp állnak a dolgok.
Kedves utolsó teljesen igazad van, én is szoktam úgy állni hozzá, hogy ez jó dolog,de van amikor sirásba torkollik, annyira bestresszelek, amikor nem tudok ráhangolódni. Szerencsémre férjem egy nagyon megértő ember de tudom, hogy neki nagyon fontos a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!