Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez lehet magzatmozgás volt?...

Ez lehet magzatmozgás volt? Többi lent.

Figyelt kérdés

Tegnap,és már korábban is olyan furcsa érzéseket tapasztalok,hol a hasfalamnál,hol teljesen egészen a hasam aljánál,hol a hasam közepén,tehát hol itt,hol ott. .. Pl:.tegnap pont a hasam közepén éreztem egy nagyobb mozgást,és az már nem olyan "remegésszerű",rezgésszerű volt,nagyobb az eddigieknél,jól lehetett érezni!És múlthét vasárnap,akkor meg szinte egész nap éreztem ezt a rezgésszerű dolgot!!És ezt olyan érzéshez hasonlítanám,mint amikor a szemhéjunk remeg az idegtől,-amit eddig már biztos mindenki tapasztalhatott,-köztük én is!

De nekem ilyen még sosem volt,és tényleg nagyon furcsálom!!Amúgy gyanakszom terhességre,igen!

Azért ha szükséges azt még hozzáteszem,hogy a párommal nem védekezünk semmivel,régóta vannak ezek a 'terhességi rosszullétek' nálam,és most amikor ezt írom,most is émelygek!

Ma készülök a nőgyógyászhoz,remélem leküld egy ultrahangra,de már nagyon izgulok,és kíváncsi is vagyok,addig írjatok,hogy van-e esély a babára,vagy sem!

A válaszokat előre is köszönöm,lebaszást nem kérek,üdv:.Erika. :S

2012. okt. 25. 08:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
94%
nahát, mik vannak...ez mire jó neked? Bekattantál?
2012. okt. 25. 10:44
 12/18 anonim ***** válasza:
93%
A belinkelt kérdésben már pozitív is volt a tesztje annak ellenére hogy megjött neki... és utána ment el orvoshoz aki közölte hogy 10 hetes. Majd utána elkezdett szédíteni hogy 10 hetesen már érzi a babát. Erre most látom démoncica ismét kérdez... ahol nem is biztos hogy terhes...
2012. okt. 25. 10:46
 13/18 betta55 ***** válasza:
92%
Te egy igazi hp vagy!látom nagyon ráérsz hazudozni.remélem nem vagy terhes!előbb nőlj fel észileg.
2012. okt. 25. 11:58
 14/18 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem nem terhes, csak nagyon az szeretne lenni... ezért találhat ki dolgokat... de ez már beteges szerintem... még az is lehet hogy el is hiszi amit leír! Ez alapján nem hiszem hogy normális lenne... remélem tényleg nem terhes! Szegény baba!
2012. okt. 25. 12:18
 15/18 anonim ***** válasza:
88%
Mar az elozo kerdesedhez is megirtam a velemenyem, de most jol le is buktal. Persze kivancsi vagyok erre mit fogsz reagalni, ha egyaltalan lesz meg merszed ideirni, es hogy milyen hazugsagokat es kamu sztorikat talalsz majd ki ezek utan, gondolom mar nev nelkul. Csak szolok, hogy a kovetkezonel mar jelentem az operatornak a hazugsagaidat. Itt erre senki nem kivancsi!
2012. okt. 25. 12:35
 16/18 anonim ***** válasza:
94%

Kamuzol!

Mégha ezerszer is törlöd ki a válaszomat, akkor is leírom!

Fáj az igazság, mi?

Ha okt. 19-én azt írtad hogy 10 hetes terhes vagy és csináltál 2 tesztet, egyik erős pozitív a másik meg negatív lett de a doki megállapította a terhességet, akkor most mi van?

Azóta megszültél és újra terhes vagy?

Gyanakszol terhességre? Hát az orvos mit mondott neked édes jó lányom okt. 19-én?????????

Ma készülsz nőgyógyászhoz??? 1 hete voltál éppen, akkor nem azt mondta hogy 10 hetes vagy? Akkor most minek mész??

tesztet nem csinálsz mert a barátaid "állítólag" azt mondták neked hogy ne csinálj. A belinkelt kérdésedben nem azt írtad hogy 2-t is csináltál, egy ilyet- egy olyat???

TE KAMUKIRÁLY!!!!!!!!!!!!!!!

Idegosztályos unatkozó bolond!

2012. okt. 25. 14:34
 17/18 anonim ***** válasza:
89%
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
2012. okt. 25. 14:35
 18/18 anonim ***** válasza:
Ó lányok! Kár egy ilyen buta ember miatt felidegesíteni magatokat! Inkább nevetni kell az ilyeneken!
2012. okt. 25. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!