Ez lehet magzatmozgás volt? Többi lent.
Tegnap,és már korábban is olyan furcsa érzéseket tapasztalok,hol a hasfalamnál,hol teljesen egészen a hasam aljánál,hol a hasam közepén,tehát hol itt,hol ott. .. Pl:.tegnap pont a hasam közepén éreztem egy nagyobb mozgást,és az már nem olyan "remegésszerű",rezgésszerű volt,nagyobb az eddigieknél,jól lehetett érezni!És múlthét vasárnap,akkor meg szinte egész nap éreztem ezt a rezgésszerű dolgot!!És ezt olyan érzéshez hasonlítanám,mint amikor a szemhéjunk remeg az idegtől,-amit eddig már biztos mindenki tapasztalhatott,-köztük én is!
De nekem ilyen még sosem volt,és tényleg nagyon furcsálom!!Amúgy gyanakszom terhességre,igen!
Azért ha szükséges azt még hozzáteszem,hogy a párommal nem védekezünk semmivel,régóta vannak ezek a 'terhességi rosszullétek' nálam,és most amikor ezt írom,most is émelygek!
Ma készülök a nőgyógyászhoz,remélem leküld egy ultrahangra,de már nagyon izgulok,és kíváncsi is vagyok,addig írjatok,hogy van-e esély a babára,vagy sem!
A válaszokat előre is köszönöm,lebaszást nem kérek,üdv:.Erika. :S
Kamuzol!
Mégha ezerszer is törlöd ki a válaszomat, akkor is leírom!
Fáj az igazság, mi?
Ha okt. 19-én azt írtad hogy 10 hetes terhes vagy és csináltál 2 tesztet, egyik erős pozitív a másik meg negatív lett de a doki megállapította a terhességet, akkor most mi van?
Azóta megszültél és újra terhes vagy?
Gyanakszol terhességre? Hát az orvos mit mondott neked édes jó lányom okt. 19-én?????????
Ma készülsz nőgyógyászhoz??? 1 hete voltál éppen, akkor nem azt mondta hogy 10 hetes vagy? Akkor most minek mész??
tesztet nem csinálsz mert a barátaid "állítólag" azt mondták neked hogy ne csinálj. A belinkelt kérdésedben nem azt írtad hogy 2-t is csináltál, egy ilyet- egy olyat???
TE KAMUKIRÁLY!!!!!!!!!!!!!!!
Idegosztályos unatkozó bolond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!