Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem kellene már éreznem?

Nem kellene már éreznem?

Figyelt kérdés
17 hetes kismama vagyok. Második gyermekemet várom,a kislányom 10éves múlt. Átlagos testalkatunak mondanám magam. Nem érzem még,hogy mozogna a babám. Mikor a 12 hetes ultrahangon voltam,akkor sem mozgott. Vert a pici szíve,talán aludt? Mikor a kislányomat vártam,akkor a 19. héten mozdult meg és szinte mindig mozgásban volt. De a második babát ugye elöbb érezni..Picit aggodom.

2012. okt. 9. 23:05
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy gond lenne, ha eddig nem mondtak semmit, nyugodj meg!

Nekem anyósom mondogatta amikor vártam a kislányunkat, és aggódtam, hogy sokszor lustizott eleinte, hogy amikor a férjemet várta, akkor egyfolytában érezte, hogy mozog, kis örökmozgó volt, de amikor a hugit várta sokszor az járt a fejében, hogy vajon él-e még ez a gyerek, mert annyira más volt, keveset mozgott.

Úgyhogy szerintem ez is babafüggő, és lehet hogy szeret lustálkodni :)

De ha nagyon nyugtalanít inkább mutasd meg magad egy dokinak...

Jó babavárást!

2012. okt. 9. 23:32
 2/6 anonim ***** válasza:
ne aggódj napokon belül megfog biztosan mozdulni
2012. okt. 10. 06:35
 3/6 anonim ***** válasza:
20.hettol majd erzed allandoan. Ne aggodj. Ha a szive vert akkor minden ok;).
2012. okt. 10. 06:52
 4/6 adel26 válasza:
en is pont igy voltam a 18.hetig paraztam,idegeskedtem hogy hogy nem erzem mozogni,(az elsot 16hetesen ereztem)es egy nappal azelott hogy menttem a dokihoz este ereztem..de nem olyan volt mint az elsovel..mintha csiklandozna es csak este erzem.a doki azt mondta fiu:)lehet lustabb mint a novere...:))ne aggodj erezni fogod.boldog babavarast.19het
2012. okt. 10. 20:32
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megnyugtató válaszokat! :)

Akkor lehet fiú? :) De jó lenne!!!

2012. okt. 10. 20:36
 6/6 adel26 válasza:
hatha fiu lessz:)nekem a doki azt mondta hogy 90szazalek!boldog babavarast:)
2012. okt. 11. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!