Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magzatmozgás érzése ilyen hamar?

Magzatmozgás érzése ilyen hamar?

Figyelt kérdés

Először szülőknél a 20. héten mondják, hogy lehet érezni.

Mi van ha 17-18 hetesen már érzi valaki? Első baba, vékony testalkat. Lehet hogy el van számolva a terhesség kora?

Vagy ez ettől teljesen független, egyénfüggő?

2012. szept. 24. 14:56
 1/6 anonim ***** válasza:

17-18 hetesen simán érezheted.

Én is vékony vagyok, első babámat 14 hetesen éreztem először. Bár akkor nem voltam még benne biztos, de 16 hetesen ugyanazt éreztem csak erősebben, akkor már tudtam, hogy elsőre is az volt.

(Hozzá tartozik, hogy nekem évekkel előtte volt egy bélbetegségem, szóval én eléggé tudom, hogy milyen a "bélmozgás" és mi az ami nem az. :o)

2012. szept. 24. 15:03
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez bizony egyénfüggő!!! Örvendezz, hogy érzed!!!! :)

Unokatesóm már 13 hetesen érezte!

2012. szept. 24. 15:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekünk is első baba és 16hetesen már éreztem:) pedig én nem vagyok vékony.
2012. szept. 24. 15:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is első baba,17.héten éreztem úgy,hogy tudtam biztosra ő az. előtte is érezgettem valamiket,csak nem tudtam biztosra. Szóval simán lehet =)
2012. szept. 24. 15:54
 5/6 anonim ***** válasza:
simán érezheted, elsőt már 16hetesen éreztem, másodikat még hamarabb.
2012. szept. 24. 15:57
 6/6 anonim ***** válasza:
12 hetesen éreztem először, alig hittem el. (Tudom, mert akkor csinálták a genetikai uh-t) Vékony vagyok, nem sok zsír van a hasfalamon,így könnyebben érzi az ember. Szerintem (a szonográfus szerint is) elég alkati kérdés.
2012. szept. 24. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!