Gabi86 kérdése:
Meddig lehet vendéglátásban terhesen dolgozni?
Figyelt kérdés
8.hétben járok és arra lennék kíváncsi hogy meddig lehet dolgozni?2012. okt. 24. 21:23
1/6 anonim válasza:
Ezt te érzed, hogy mennyire bírod.
2/6 anonim válasza:
Most,hogy nincs már dohányzás igy ameddig jól esik.Én 6.hónapig bírtam utánna bedagattak a lábaim.A rekeszeket emelték helyettem,de minden mást bírtam.14órákat nyomtam.kétnapoztam.Most szültem 8 hete:)
3/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.és minden rendben ment az egész terhesség alatt.amúgy gratulálok a picihez.
2012. okt. 24. 21:48
4/6 anonim válasza:
en kaszinoban felszolgalok, 32. heten hagytam abba. mar nehezemre esett kedvesnek, udvariasnak is lenni a vendegekkel. sokszor volt olyan is hogy a vendeg nem rendelt tolem mondvan , nem akarja hogy en cipekedjek neki. na akkor dontottem ugy h ennyi eleg, jobb lesz inkabb otthon pihenni
35 hetes km
5/6 anonim válasza:
Én 5hós terhes koromig dolgoztam egy cukrászdában felszolgáltam.Akkor is azért kellett abbahagynom,mert nem tudtam behajolni a pocaktól a sütikért,mókás volt ahogy azért még néha próbálkoztam ;)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ
2012. nov. 5. 00:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!