Lehet hajat dajerolni (bocs, nemtom hogy írják) terhesen?
Figyelt kérdés
35 hkm vagyok, és már unom a lófarkat, szeretném levágatni a hajam és kócosra dajerolni. Szerintetek?2012. okt. 23. 19:51
1/4 anonim válasza:
már maga a dauer mennyire erős vegyszer ,anyum fodrász és iszonyat amilyen szaga van...na de lehet ettől lehetne még daueroltatni én tuti nem tenném,válasz valami rövidebb egyszerűen elkészíthető fazont...szerintem.
2/4 anonim válasza:
A sima dauer tilos az eros szaga miatt, viszont az uj hideg dauer, amit mostanaban sok helyen csinalnak az mas.
En is gondolkozok rajta, hogy megcsinaltassam. Nem kemiai cucc, hanem fizikailag alakitja at a hajat. Ez kb 2 honapig tart, utana megint kiegyenesedik a hajad, de nem lesz az a 'sepruhatas, mint a hagyomanyosnsl.
Kerdezz ra a fodraszodnal, mert a neveben nem vagyok biztos es azt is tudni fogja terhesen lehet-e vagy nem.
3/4 anonim válasza:
Kb. 10 éve daueroltatom a hajam. Lehet terhesség alatt is, csak az első 3-4 hónapban nem ajánlott. Igazából a belégzése károsabb, mint a fejbőrből a felszívódás, de egy hajfestésnél is ugyanez a helyzet. Ha van rá lehetőség, kérd meg a fodrászt, hogy szellőztessen, és vihetsz szájmaszkot is. Én is a 30. hét után daueroltattam, és szájmaszkot tettem fel. Hidd el, egy szőkítés, vagy egy festés is ugyanolyan káros.
4/4 A kérdező kommentje:
Jól van, megkérdezem a fodrászt (meg a dokit is). Köszi a válaszokat!
Szép babavárást nektek!
35+4 hkm
2012. okt. 23. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!