32 hetes terhesen normális 2300 g súlybecslés a babának?
Nekem ugyanennyi, nem vagyok cukros, de híztam 15kg-ot. Szülésznő szerint nem extra ez a súly a babánál. De szerinte előbb jön, azaz november 20-a körül.
Leírnád a többi adatot is?
nekem ugyanekkorának mérték 32 hetesen!
Most 38 hetes vagyok és szerdán mérték 3300 grammnak. Azt mondták, hogy az átlagnál nagyobb, de nem óriásbébi lesz. Kissé megnyugtató, mert eddig 4 kiló feletti gyerekeket szültem. :D
Előző vagyok
Cukrom sincs és a fiúkkal 13 kilót híztam, mégis nagyok lettek, most sajna több, mint 20 kiló jött rám, mégis kisebb.
1. vagyok. Én nem vagyok annyira nyugodt, mert első babám 3600gr-al született, a 2. a 37. héte elején 4250!!!gr-al.....
32+5 naposan:
bpd: 83mm
HC: 290mm
AC: 296 mm
FL: 67mm
2270gr a becsült súly
dec. 9-re vagyok kiírva, hasam 116cm, átlag súllyal kezdtem, mostanra kövér vagyok a 15kg plusz miatt.
Szia! Nekem 33 hetesen 2500 gr-ra becsülték a kislányomat, nem vagyok cukros. A méretei és a súlya alapján azt mondták, legalább 1 héttel nagyobb az átlagnál. Szerdán megyek a 37. heti UH-ra, nagyon kíváncsi vagyok, most milyen, de a mozgásai már nagyon erősek és nagyon nehéz a pocim is.
Félek, hogy nagy baba lesz és nem tudom majd megszülni. 160 cm vagyok, 43 kg-gal kezdtem a terhességem, most 56 kg vagyok...
36+5 hkm
3-as vagyok
Én csak azért vagyok nyugodt, mert annyira nem számít ez a súlybecslés.
Az első fiamra azt mondták, méhen belül el van maradva, talán 3 kiló lesz, ehhez képest 2 hét múlva megszületett 4 kilóval és 57 centivel. A második fiamra azt mondták, hogy na ő kisebb lesz, mint a tesó, ehhez képest 4300g és 60 centi lett.
Lesz amekkora lesz, ezt befolyásolni már nem nagyon tudom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!