Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy lehet az, hogy 9 hetes...

Hogy lehet az, hogy 9 hetes terhesen csak szikhólyagot látott az ügyeletes doki? Tegnap voltam ügyeleten.

Figyelt kérdés

A másik doki akihez rendesen járok, az meg már 2 héttel ezelőtt is látott magzatot és szívműködést is. Sőt legutóbb most szerdán voltam nála és akkor is ott volt a magzat.

Nem értem.

2012. okt. 19. 08:54
 1/10 anonim ***** válasza:
Ezt miért nem tőle kérdeztem meg ott?!!
2012. okt. 19. 09:02
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de ha korábban ott volt a magzat és most nem, akkor nagy az esély arra, hogy elhalt. (Ha csak nem elromlott az UH.)

Ronda dolog, hogy a doki nem modott semmit, menj vissza a másikhoz, hogy nézzen rá megint, hátha nem jól látta. Ha viszont igen, akkor nagyon sajnálom. Én a 10. héten jártam így.

2012. okt. 19. 09:05
 3/10 A kérdező kommentje:
Ha tényleg elhalt, és sajnos én is erre gondolok, akkor hogyan lehet megelőzni hogy a későbbiekben ne forduljon ilyen elő? Hormonvizsgálat?
2012. okt. 19. 09:09
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem biztos az még hogy elhalt, az is lehet hogy rosszabb géppel nézte. Menj vissza az orvosodhoz amilyen hamar csak tudsz.

Ha viszont elhalt a terhesség, valószínűleg beteg lett volna a pici, ezért alakult így.

2012. okt. 19. 09:27
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is menny vissza a másik orvoshoz hátha van még remény.
2012. okt. 19. 09:33
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha ügyeleten voltál az sajnos arra utal, hogy valami gond volt, azért mentél be. Ha csak szikhólyag van, akkor tényleg nincs baba, de ha nem görcsölsz és vérzet erősen, inkább menj vissza a saját dokidhoz, hátha tud segíteni!
2012. okt. 19. 09:34
 7/10 anonim ***** válasza:
menj el a dokidhoz nézzen meg, lehet csak rosszul nézte az ügyeletes
2012. okt. 19. 09:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Én biztos megnézetném másik orvossal,mert 9 hetes terhességnél már lenne mit látni.Nekem 10 hetesen derült ki,de mondta az orvos,hogy nagy baba.
2012. okt. 19. 12:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Mi újság kedves kérdező? Ugye minden rendben? Nagyon szorítok Neked!
2012. okt. 19. 18:20
 10/10 A kérdező kommentje:
Szerdán kell visszamennem a dokimhoz. Előbb nem is tudok, mert hétfőn, kedden nem dolgoznak az ünnep miatt. Még mindig vérezgetek, csak keveset és inkább barna. Majd írok hogy mi lett. De sajnos szinte teljesen elvesztettem a reményt. Lelkiekben már próbálok felkészülni a műtétre. Attól félek, hogy ez majd a következő terhességemnél is így lesz. Főleg ha nem derül ki az oka.
2012. okt. 20. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!