Sajnálom én is nagyon, de ilyenkor már nincs túl sok megalapozott remény.
2009. febr. 11. 14:39
3/12 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Nekem ennyi idősen 15 mm-res volt a magzat és volt szívhangja is. Sajnálom
2009. febr. 11. 14:40
4/12 anonim válasza:
Szia!Sajnálom!Én most vagyok 5-6hetes és az embrió 4.5mm-er.
2009. febr. 11. 14:43
5/12 anonim válasza:
8 hetesen már szívhangnak kellene lennie! Sajnálom én is, valószínűleg meg fognak műteni, mivel magától nem szakad meg a terhesség - velem is ez történt - ami után 3 hónap szünetet kell majd tartani.
Ne keseredj el, gondolj inkább arra, hogy jó, hogy így az elején kiderült és nem úgy születik hogy beteg. Valószínűleg valami genetikai hiba volt. Természetes rotáció. Nekem ezt mondták. Őszintén sajnálom. :(
2009. febr. 11. 14:46
6/12 anonim válasza:
Szerintem nem biztos hogy nincs semmi Nagyon ritkán de előfordul.Egyik ismerősöm is így járt.Egy hét milva már látszott a baba.
2009. febr. 11. 14:48
7/12 anonim válasza:
Bocs,elnézést az ismerősöm 6 hetes volt.14:48 vagyok.
2009. febr. 11. 14:52
8/12 anonim válasza:
Keress fel sürgösen egy másik orvost.Hallotunk már ilyet nem is egyszer.
2009. febr. 11. 14:59
9/12 anonim válasza:
Ilyenkor még az is benne van, hogy nem a középidőben termékenyültél meg és lehet, hogy fiatalabb terhes vagy. Téényleg célszerű másik szakvéleményt is kérni mielőtt megműtenének. Nagyon szorítok, hogy csak valami tévedés és egy egészséges magzat legyen a dologban!
2009. febr. 11. 15:49
10/12 anonim válasza:
Szia,
Keress egy másik dokit, aki erősítse meg, vagy cáfoljon rá.
Ha ő sem tud jót mondani, akkor is a műtét előtt ragaszkodj egy uhhoz, nehogy abortusz legyen az eü kaparásból:S:S:S.
Sajnos ha béna a doki, vagy régi, sz*r a gép, dolgokat nem vesz, vehet észre. Nekem 20hetesen is nehezen ment észrevenni mire mutat a doki, mert olyan foltos volt a kép.
És a számolt 8hét ellenére lehetsz kisebb... Kitartást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!