Ma voltam elvileg 8 hetes uh-n. A doki "csak" egy 14 mm-es szikhólyagot látott, ami 6 hetsnek felel meg. Vagy elvagyok számolva, vagy elhalt, és esik össze. Volt ilyen valakinek?
Most ülj le és nyugi!
Én azt ajánlom, hogy ne izgulj, szerintem elszámoltad magad! Amit nem is nehéz!
Sok sikert és tényleg nyugalmat kívánok a pocaklakódhoz!
Engem 11 mm-rel 7+1naposra vett a doki az ultrahangon. Most néztem a mamanet.hu-n, szerintem nincs okod aggódni.
Ha még nincs szívhang, az sem biztos rögtön, hogy gondot jelent. Ilyenkor meg szokták nézni hüvelyuh-gal, vagy visszahív 1-2 hét múlva.
Nem mondott az orvos semmit?
Nyugalom!
Engem szívhang mellett akart kinyírni a doki: hát lehet elhalt felkiáltással, mert a 7hetes babám nem az átlagos méreteket produkálta, kicsit kisebb volt... Most meg nagyobb mint a kora.... Ezért cseréltem le a dokimat....
Ne számolgass, hanem pihenj, és csak akkor ess kétségbe, ha 0202kor is csak azt a szikhólyagot látja a doki, és nem változott.... (ha olyan a gép, akkor nem is látja, amit kell, esetleg valami olyan dokit kaptál ki, aki nem túl jó, és semmit sem venne észre...)
Ha tudsz menj el egy másik rendelésre is, és ott is nézzenek meg, másik orvos esetleg egy komolyabb gép...
Kitartást
Szia!Semmi baj,pihenj sokat és gondolj pozitív dolgokra!!Én úgy jártam,hogy 5hetesen volt magzat,6hetesen nem látott a doki semmit.Elküldött műtétre.De előtte volt még egy UH-m a kórházban és képzeld volt embrió és szívhang!!Gondolhatod az örömöt...Vannak még csodák.Veled is minden rendben lesz!Boldog babavárást kívánok!
10,2hetes kismama
Szia ne haragudj,de rosszul számolod.Ha 2008.11.23án volt az utolsó menstruációd első napja,akkor ma vagy 8hetes és 6 napos.
A peteérésed valóban 6-7én lehetett!Sőt ha a peteérésedtől számítjuk mert az a valós igazából,akkor 6 hét 6napos lehetsz.
Az biztos hogy a szülés 2009 augusztus 30.
remélem segítettem
Nekem 6hét 4naposan volt a CLR:7mm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!