Maradt már meg valakinek így babája?
első vagyok
semmit nem érzek.csak annyit, hogy sűrűn járok wc-re és ma reggelre iszonyú nagy hányingerre ébredtem. Az jó jel ha nem fáj mert nekem már ment el egy és az nagyon nagy fájdalommal járt. lassan készülök mert indulok a dokihoz majd ha haza értem írok, hogy mi volt.
Szia!
Én 5 hetesen kezdtem vérezni, vasárnap volt (előtte csütörtökön derült ki hogy terhes vagyok) hétfőn reggel mehettem a dokimhoz, kaptam utrót, és 3*2 magnéziumot!7. héten mikor kontrollra mentem, már nem is látszott a hematóma, de a gyógyszereket a 12. kellett szedni, és addig szigorú fekvés volt!
A terhességem 2. trimesztere csodálatos volt, de aztán nálunk komplikáció volt (a kettőnek ninvcs köze egymáshoz) de végül makk egészséges kislányom született!
Ő már 22 hós, és most várjuk a testvérét akivel 10 hetes vagyok, és nincs semmi panasz hál istennek!Jobban vagyok mint valaha!
Drukkolok, hogy minden rendben legyen!Kitartás,és pihenj egész nap!Csak pisi és zuhi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!