Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Maradt már meg valakinek így...

Maradt már meg valakinek így babája?

Figyelt kérdés
7 hetes terhes vagyok, elkezdtem elég erősen vérezni.2napig tartott aztán mintha elvágták volna elmúlt.Éjjel semmi aztán másnap délután megint de akkor már nem olyan erősen.Délután megyek dokihoz,addig is mondjatok vmit,hogy megmaradhat-e? Volt-e már valaki így?
2011. okt. 15. 09:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Drukkolunk hogy megmaradjon!
2011. okt. 15. 14:40
 12/14 anonim ***** válasza:

első voltam

Most értem haza a dokitól sajnos nem maradt meg. De neked drukkolok.

2011. okt. 15. 15:37
 13/14 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom! Nekem mgvan(nak) de gyógyszer,fekvés aztán szerdán kórház és majd meglátjuk!Szorítsatok!
2011. okt. 15. 15:54
 14/14 anonim ***** válasza:
8 hetesen én is nagyon bevéreztem, mint amikor a csapot megnyitod kb. annyira, de rövid idő alatt ez magától el is állt, rohantam a dokihoz, de hála a jó istennek nem lett semmi bajunk. Már előtte is duphastont szedtem, mondta szedjem tovább és pihenjek és sokat.Ma már 11 hetes kis mami vagyok és minden rendben!Minden jót és nagyon szorítok neked:))!!!
2011. okt. 17. 04:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!