Valakinek volt annyira lent a babája hogy a gát tájékon érezte a rugdalózását?
Figyelt kérdés
Sokat mocorog a picibabóm de szinte csak a gát tájékon és a hüvelyemben érzem a rugdosását,Néha néha a pocimban de azt is lent közel a szeméremcsonthoz.
Köszönöm a válaszokat!
21 hetes kismama
2011. júl. 25. 13:23
1/5 anonim válasza:
Sok ott az idegvégződés, így sugározhat oda az érzet.
A hüvelyedben még biztos nincs a baba. :o)
2/5 anonim válasza:
Nekem is mindig ott rugdosott. Hamar befordult mindkettő így főleg a kis kezüket éreztem. Mivel fölfelé volt hely a lábacskája szépen elfért, de azért ott is rugdosott, csak nem olyan erősen.
3/5 A kérdező kommentje:
Kedves első!Nem is mondtam hogy a hüvelyemben van a baba,ne legyél szánalmas!!
Köszönöm a válaszokat!
2011. júl. 25. 13:29
4/5 anonim válasza:
Szerintem semmi bántót nem akart mondani az első!
De a kérdésedből azért nem derül ki,hogy tisztában vagy az egésszel.
Gát tájékon rugdalózás???
5/5 anonim válasza:
Amíg faros volt a babám én is ott éreztem és igen kedves utolsó, a gát tájékán lehet érezni a rugdosást, sőt néha olyan volt mintha a méhszájamon keresztül próbálná kirúgni magát és az bizony a hüvelybe sugárzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!