Terhesen lehetek halott személy mellett?
Kicsit fura a kérdesem, de hallottam olyant, h nem jó egy terhes nőnek halott mellett lenni. Férjem mamája haldoklik, és én 25 hetesen elég sokat vagyok most mellette (persze, nem emelegetem, csak ételt adok neki), és úgy néz ki már nem sokáig viszi, ezt már ő is érzi. Mi állunk a legközelebb hozzá a rokonságból, és gondolom, h ott kellene majd üljek a koporsó mellett a virrasztókban, temetésen, stb. Erdélyi vagyok, és többször hallottam, h nem jó ott lenni, mert elveszíted a gyereket. Nem akarok így járni. Ti mit szóltok, van valami köze a kettőnek egymáshoz? Nem lenne váratlan a halála, tehát nem hiszem, h végig szomorkodnám és sírnám az egészet, mert tudom, h ez nem jó a babámnak.
Várom a válaszotokat! Köszi
Ez egy marhaság.
Viszont teljesen egyértelmű, hogy ne legyél az elhunyt mellett, mert ez Téged egyértelműen stresszel. Első a baba, tehát ne idegeskedj, ne légy a koporsó mellett.
Részvétem :(
Nekem az édesanyám volt gyógyíthatatlan beteg a várandósságom elején. 11 hetes voltam, amikor a két karomban meghalt. Akkor már majdnem 1 hónapja tudtam, hogy babát várok. Sírtam és szomorkodtam, de közben ilyenkor dolgozik bennünk egy belső erő, az anyai ösztön, hogy a kicsit óvni kell mindentől, és ez rengeteg erőt adott. Mindenképpen mellette akartam lenni az utolsó napokban.
35 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!