Személy és vagyonőr tanfolyamot végeztem, de piercingem van (ajak) és marhára nem akarom kiszedni, és rasztás hajat szeretnék, a kérdés: hol hellyezkedhetet el ilyen feltételek mellett?
SEHOL!!! :-P
Nemhogy vagyonőrnek, biztonságiőrnek nem fognak alkalmazni, de sehol máshol sem!
Mindegyik munkáltatónak van valami minimumja, milyen kinézetet vár el az alkalmazottaitól : a szájpiercing és a raszta frizura abszolút kizáró ok...
Esetleg takarítást vállalhatsz ilyen kinézettel (bár én tuti nem engednélek be a lakásomba takarítani!)...
Még pizzafutárnak sem fognak ÍGY alkalmazni!!!
Ja, és még tanulhatnál pár évet, mert a helyesírásod is csapnivaló!
Nekem más a véleményem!
Szerintem munkáltatója válogatja. Én nem szeretem a piercinget, de manapság nagyon sok fiatal viseli. Én eljutottam odáig, hogy nem ez alapján kellene megitélni az embereket. Tegnap hallottunk a tv-ben egy iskolai verekedésről, és a riportban megszólalt nyomozónak feltűnően nagy fülbevalója volt. A rendőrségen nem probléma? (pedig hülyén nézett ki)
56/N
"em érdekelnek olyan válaszok amik azt sugallják hogy szedjem ki stb. i dont give a f*ck about it!"
Ember úgy tűnik mintha most láptél volna ki a Hair című filmből, legalábbis te úgy érzed magad,tuti nem fog neked senki "sugallni" semmit, a te részedre is megvan a megfelelő munka, keresd meg. Bár először tudnod kellene hogy mihez értesz, merthogy életérzésed az van. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!