Fénymásolás kérdés? ( . )
Figyelt kérdés
Ha beviszek egy könyvet lefénymásoltatni rögtön megcsinálják ott? Mennyi idő kb?
Köszönöm!
2011. szept. 18. 08:17
1/4 anonim válasza:
Gyanítom, hogy egyáltalán nem csinálják meg!
1.) A könyv jogdíjas termék, fénymásolással nem szabad sokszorosítani!
2.) Könyvet másolni nagyon macerás, mert kézzel lapozva kell az oldalakat egyenlént másolni, és ez általában nem éri meg az időigényessége miatt!
2/4 anonim válasza:
Ha egy beszerezhetetlen tankönyv akkor esetleg van aki le másolja ,ha nem túl sok az oldal.
3/4 anonim válasza:
Bemész egy olyan fénymásolószalonba, ahol önkiszolgálás is van (lehetőleg egyetem, főiskola környékén, ott biztos nem foglalkoznak vele) és lefénymásolod magadnak. Azt szerintem se vállalja a fénymásolószalon, hogy majd egy munkatársuk azzal foglalkozik, hogy lapozgatja a 200 vagy még több oldalas könyvedet és másolja, de magadnak megcsinálhatod. Nem érdekli őket.
4/4 ava87 válasza:
Itt nálunk, az egyetem környékén egy csomó fénymásoló szalon van, és másoltattam már könyvet többször is. Annyi volt a lényeg, hogy azt mondták, valamit mindenképp ki kell hagyni, mert egyben az egész könyvet nem másolhatják le, így általában a tartalomjegyzék kimarad. Meg úgy szokott lenni, hogy beviszem délelőtt, és azt mondják, menjek vissza érte délutánra, addigra meglesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!