Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pécsi kismamák, hol vásároltok...

Pécsi kismamák, hol vásároltok olcsó babaruhát?

Figyelt kérdés
2009. aug. 9. 14:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Bár még nem voltam, de egy félrokonomé a bolt a Xavér sörözővel szemben, egy turkáló, sok babaruha van.

Vagy van (volt) egy a Garai utcában, a kórház bejáratával szemben ( a régi gyrosos helyén)

2009. aug. 9. 14:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szokott lenni a vásárcsarnokban és a nevelési kp-ban babaruhabörze,de vanak a neten is olyan oldalak,ahol lehet vásárolni(Tesz-vesz,vatera,és van a cserebere net)
2009. aug. 9. 14:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A kertvárosi kis tesco környékén van egy használt babaruha bolt. Külföldi cuccokkal. Játékok is vannak. Egy ismerősöm ajánlotta, bár én még nem voltam ott. Amúgy mi szinte mindent a teszveszen vettünk. Forintokért vannak nagyon szép rucik, és az hogy használt? Hmm, nem is látszik rajtuk olyan hamar kinövik a bébik :)

2009. aug. 9. 14:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, csak nem vagyok még járatos ezekben a dolgokban, majd csak ezután következik a bevásárlás része.
2009. aug. 9. 16:02
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A belvárosban a Szemem Fénye alapítványnak van egy használt babaruha boltja a MEP környékén. Márkás babarucik vannak 300-500 forintért.Jó minőségűek,és még segítesz is vele ha ott vásárolsz.
2009. aug. 9. 16:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi!
2009. aug. 9. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!