Ajánlanátok olcsó bababoltot a 3. kerületben vagy környékén?
Olyan nagyobb boltot keresek ahol lehetőleg egy helyen meg tudnám venni az összes babakelengyét (kivéve babakocsi és kiságy-az már van).
Ázsia centerbe érdemes ilyesmiért menni?
Köszönettel 34 hetes kismama
Szia!
A nagy, minden áruló bababoltok sajnos drágák... Gondolok itt pl. Minimanó, Brendon, Kangaboo és társaira. Ha egy helyen, egyszerre szeretnél mindent megvenni, akkor számolnod kell azzal, hogy drágábban szerzed be a dolgokat, mintha utánajárnál külön-külön.
Ázsiába ki ne menj, talán 1-2 gyerekruhás van, ami babaruhákat is árul , de drágák nagyon!
Az apróságokat, mint pl. kisolló, hajkefe, pelenkázólap, cumi, cumisüveg nézd meg az Auchanban, jó árakon vannak, olcsóbbak, mint bababoltban.
De cumi, cumisüveg, babapipere ügyben a DM is nagyon jó, ott is vannak Avent, Mam dolgok, és a saját márkás holmijaik is nagyon jók.
Babaruhát szerintem érdemes a Háda turiban keresgélned, már ha nem ellenzed elvből az ilyesmit. Újszülöttnek, pár hónaposnak mindig rengeteg szépséges, és sokszor vadiúj holmi van a Rákóczi úti kifejezetten gyerekruhás boltjukban.
Mire lenne szükséged, és merre laksz?
Pesten szerintem ezekbe a boltokba érdemes benézni:
Mária Bababolt
Baby Outlet
Bippa Kft.
Ázsia centerbe babaholmiért nem érdemes menni. Kevés bababolt van, és drágák is.
Ruhácskákat Tescoban is vehetsz, sokszor van leárazás, és olyankor nagyon jó áron lehet megkapni a babaruhákat.
III. kerületben ez van:
(nem tudom milyen, nem jártam ott)
Ugyan I. kerület, de mi nagyon sok mindent innen vettünk:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!