Milyen olcsó terhesvitaminokat ismertek?
Pregnavit-ot szedtem végig az orvosom tanácsára.
Napi 3*3 Utrogestan a 4. héttől és a vastabletta mellett egy drágább vitamin összedöntötte volna a havi költségvetésünket. Ez 60 szemes, és ha jól emlékszem 1500 Ft körül volt 1 éve. A hemoglobinomat kivéve tökéletes volt a vérképem.
Hát éppen ez az én nagy bánatom. Pregnavitot szedtem az első két terhességem alatt, sőt, ha visszagondolok nagyjából az utolsó 4 évben, mert szoptatás alatt sem hagytam abba, és kétszer 20 hónapig szoptattam. Szuper jól meg voltam elégedve vele, két alkotóelem kivételével azt tartalmazza mint az Elevit, és harmada volt az ára, de sajnos megszűnt. A forgalmazó Ratiofarmot bekebelezte egy másik cég, így megszűnt a termék. Ma mondta a gyógyszertáros, mert hiába rendeltem meg, napok óta nem érkezett. :o(((
Még a terhesség alatt ki tudnék fizetni valami mást, de hogy utána 20 hónapig mit szedek majd??
A Rossmann és a Dm honlapját végigböngésztem, de a Rossmannál csak Béres termékeket találtam, a Dm-nél meg semmit... no majd megnézem, lehet hogy a honlapon nincs minden rajta...
Köszönöm Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!