Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hol vásároltok vagy fogtok a...

Hol vásároltok vagy fogtok a születendő babának? 20 hetes vagyok és már nézelődök de még nem vettünk semmit. Vannak jó olcsó boltok? Nem akarok használt dolgokat.

Figyelt kérdés
2009. máj. 6. 13:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Mi ruhákat a hipermarketekben vettünk (Cora, Tesco) jóval olcsóbbak voltak, mint egyes bababoltokban.

Babakocsit, hordozót használtan vettünk az egyik ismerősünktől.

2009. máj. 6. 13:17
 2/14 anonim ***** válasza:
Ruhákat a C&A-ban is ki lehet fogni egész jó akcós áron (bodykat, rugikat).
2009. máj. 6. 13:18
 3/14 A kérdező kommentje:

A tesco-t én is néztem már, ruhák tényleg jók és jó áron, 100%-os pamut, ami fontos.

Légzésfigyelő és ilyenek?

2009. máj. 6. 13:22
 4/14 anonim ***** válasza:

[link]

Mi mindent itt vettünk meg,szuper áron!!!!!

Kedvesek és segítőkészek,a választék óriási!

2009. máj. 6. 13:25
 5/14 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Utsó válaszolónak!

Ez a babholmi olcsón itt új cuccok vannak????? Köszi.

2009. máj. 6. 13:42
 6/14 A kérdező kommentje:

Ez nagyon szuper! Köszönöm! :)

Ezek új dolgok?

2009. máj. 6. 13:44
 7/14 anonim ***** válasza:

[link]

Mi itt vettünk meg mindent.

csak új cuccok vannak és nagyon olcsó. Rengeteget spóroltunk hogy felmentünk, pedig messze lakunk!

2009. máj. 6. 14:46
 8/14 anonim ***** válasza:

"utolsó" vagyok.

Persze,itt minden új,és állítom,h a legjobb hely.Én rengeteg boltot,áruházat megnéztem és ez volt a legjobb árban,választékban.

Mindenből van raktáron bőven,minden méretben,színben..stb.

Babakocsiból pl.mindegyikből 3-4 féle szín és típus.Ráadásúl amiért nekem nagyon bejött,h nem kellett semmit rendelni,meg várni rá,hanem lement a raktárba az eladó és mindent meg tudtunk venni.

Mi ahogy írtam a babakocsitól a kiszoknin keresztűl a mellszívót,légzésfigyelőt,egyszóval tényleg mindent ott vettünk.

A végén mikor fizettünk,elkerekedett a szemünk,mert a duplájára számítottunk-ahogy más boltok árait néztük.

És még ajándékot is kaptunk:))

Szóval ajánlom nektek!

Jó vásárlást:)

2009. máj. 6. 14:46
 9/14 A kérdező kommentje:
Nahát, megnéztem, és még közel is van viszonylag hozzánk :) Akkor a legtöbb dolgot ott fogjuk megvenni, mert tényleg nagyon jó! Bár olyan babakocsit nem látok amilyet kinéztünk, de kiságy is van amilyet szeretnénk! Nagyon jó! :)
2009. máj. 6. 14:50
 10/14 anonim ***** válasza:

Bocs, h "idepofátlankodok", neten én is ezt a helyet néztem ki, és megnyugodtam, hogy tényleg jó és ami a legfontosabb h nem drágák! :))

Amúgy a Tesconak sztem nagyon jók a babaruhái, én ott nézegettem és nem is drágák, mi tutira ott fogjuk azokat megvenni!

22 h. pocis :)

2009. máj. 6. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!