Hol vásároltok vagy fogtok a születendő babának? 20 hetes vagyok és már nézelődök de még nem vettünk semmit. Vannak jó olcsó boltok? Nem akarok használt dolgokat.
Mi ruhákat a hipermarketekben vettünk (Cora, Tesco) jóval olcsóbbak voltak, mint egyes bababoltokban.
Babakocsit, hordozót használtan vettünk az egyik ismerősünktől.
A tesco-t én is néztem már, ruhák tényleg jók és jó áron, 100%-os pamut, ami fontos.
Légzésfigyelő és ilyenek?
Sziasztok! Utsó válaszolónak!
Ez a babholmi olcsón itt új cuccok vannak????? Köszi.
Ez nagyon szuper! Köszönöm! :)
Ezek új dolgok?
Mi itt vettünk meg mindent.
csak új cuccok vannak és nagyon olcsó. Rengeteget spóroltunk hogy felmentünk, pedig messze lakunk!
"utolsó" vagyok.
Persze,itt minden új,és állítom,h a legjobb hely.Én rengeteg boltot,áruházat megnéztem és ez volt a legjobb árban,választékban.
Mindenből van raktáron bőven,minden méretben,színben..stb.
Babakocsiból pl.mindegyikből 3-4 féle szín és típus.Ráadásúl amiért nekem nagyon bejött,h nem kellett semmit rendelni,meg várni rá,hanem lement a raktárba az eladó és mindent meg tudtunk venni.
Mi ahogy írtam a babakocsitól a kiszoknin keresztűl a mellszívót,légzésfigyelőt,egyszóval tényleg mindent ott vettünk.
A végén mikor fizettünk,elkerekedett a szemünk,mert a duplájára számítottunk-ahogy más boltok árait néztük.
És még ajándékot is kaptunk:))
Szóval ajánlom nektek!
Jó vásárlást:)
Bocs, h "idepofátlankodok", neten én is ezt a helyet néztem ki, és megnyugodtam, hogy tényleg jó és ami a legfontosabb h nem drágák! :))
Amúgy a Tesconak sztem nagyon jók a babaruhái, én ott nézegettem és nem is drágák, mi tutira ott fogjuk azokat megvenni!
22 h. pocis :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!