Hol vásároltok vagy fogtok a születendő babának? 20 hetes vagyok és már nézelődök de még nem vettünk semmit. Vannak jó olcsó boltok? Nem akarok használt dolgokat.
Figyelt kérdés
2009. máj. 6. 13:14
11/14 anonim válasza:
Örülök,h tudtam segíteni!!!
Minden jót és sok boldogságot:))
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mégegyszer, azóta is azt nézem és igazság szerint tényleg szinte mindent meg tudunk itt venni! Egyedül a babakocsit nem itt fogjuk, meg max ruhát nem nagyon mert úgyis kapunk, öröklünk... de azért lehet nem tudom majd megállni. :)
Sok sok boldogságot Nektek! :)
2009. máj. 6. 15:14
13/14 anonim válasza:
Szia! Ami a babakocsit illeti mi a brendonban néztük ki a quinny buzzt, azt hiszem 117 ezer volt. Gondoltam máshol hátha olcsóbb, úgyhogy beütöttem a keresőbe és egy csomó oldalt megnéztem. Sok helyen 130-ért árulták, volt ahol 138-ért, aztán az elefáni bababoltban csak 100 volt. Szerintem te is írd be a google-be, aamit szeretnél és nézelődj, ha van időd!
14/14 anonim válasza:
HA elmész ebbe a boltba akkor nagyon sok babakocsi van ami nincs fent a neten! Érdemes elmenni
Ruhákba nagyon jók a C&a-ak. a negyedik gyerek nyúzza és egyesem ment tönkre. Én erre esküszöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!