Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hányadik hétben van?...

Ki hányadik hétben van? Küldötök képet a pocakotokról? Mennyire vagytok rosszul?

Figyelt kérdés
Azért tettem fel ilyen kérdést ,mert ilyen képküldözgetőssel még nem találkoztam :).Én még nem vagyok terhes,félek tőle.
2012. okt. 23. 19:38
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
nekem is fogadott dokim van, de hàlisten ö inkàbb az az inkàbb kétszer mint egyszer se. A quarter tesztet is megcsinaltatta velünk, és örülök is neki, mert nagy szerencsénk van vele. A 18 hetesre most megyünk csütörtökön, alig vàrom màr, hogy làssam, de azért izgulok is, hogy minden rendben legyen. Hova jàrtok dokihoz? Szerintem igazad van, hogy kérsz beutalót nagy genetikàra, neked is jobb,megnyugtat. Plàne ha úgyérzed, hogy a dokid nem is tul alapos ezen okokból kifolyólag
2012. okt. 23. 22:04
 32/37 anonim ***** válasza:

nekem is fogadott dokim van, de hàlisten ö inkàbb az az inkàbb kétszer mint egyszer se. A quarter tesztet is megcsinaltatta velünk, és örülök is neki, mert nagy szerencsénk van vele. A 18 hetesre most megyünk csütörtökön, alig vàrom màr, hogy làssam, de azért izgulok is, hogy minden rendben legyen. Hova jàrtok dokihoz? Szerintem igazad van, hogy kérsz beutalót nagy genetikàra, neked is jobb,megnyugtat. Plàne ha úgyérzed, hogy a dokid nem is tul alapos ezen okokból kifolyólag

18 hetes km

2012. okt. 23. 22:04
 33/37 anonim ***** válasza:

[link]

sziasztok! pontosan nem tudom, hányadik hétben vagyok, 29-32. hét környékén, mert a terhesség elején vérömlenyem volt, és véreztem össze-vissza, így nem tudom, mikor mesiztem utoljára. Amúgy 3. baba lesz, van 2 kisfiam.

2012. okt. 24. 09:06
 34/37 anonim ***** válasza:
19%

35.hétben vagyok

[link]

2012. okt. 24. 09:09
 35/37 anonim ***** válasza:
88%
:))))))EZ GYAGYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁS:DDD
2012. okt. 24. 09:33
 36/37 anonim ***** válasza:
JáJ, beteg :D
2012. okt. 25. 13:58
 37/37 anonim ***** válasza:
nagyon szép pocakok :D
2012. dec. 3. 19:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!