58 kg vagyok és 163 cm magas, jelenleg 7 hetes kismami. Hányadik hét körül várhatom, hogy látszik majd valami pociforma?
Szerintem nem számít mekkora vagy. Barátnőm 3héttel előttem volt kiírva, alapból soványabb is volt nálam, mégis hetekkel később vették rajta észre a terheséget, mint rajtam.
Amúgy a 12.hét előtt nem valószínű, h nőni fogsz, de csodákat utána se várj még pár hétig. Sokakra csak félidőtől lehet azt mondani, h na ez már babás pocak, és nem csak úgy hízik. De az is lehet, h a te hasad formája már a 12-15.hét körül letagadhatatlanul terhes lesz.
Tudom, irtó hosszúnak tűnik még addig az idő, és közben meg biztosan nagyon várod, de nyugi, garantálom, h hamarabb eljön, mint go dolnád. Nagyon tud repülni az idő. Egy-kettőre a kezedben is tarthatod már a kicsid! :-)
Én 168 voltam és 62kg,terhesség előtt.
12 hetesen már valami látszott.Utána hamarosan már nem fértem bele a farmerjaimba hastájékán.
4 hónaposan kérdezgették már az ismerőseim,mert észrevehető volt,bár csak annak aki ismert.
5 hónaposan már köztudottá vált.Most 32 hetesen 69kg lettem.Hátulról még mindig szinte semmi nem látszik,csak oldalról,meg előről negy nagy poci! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!