Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 58 kg vagyok és 163 cm magas,...

58 kg vagyok és 163 cm magas, jelenleg 7 hetes kismami. Hányadik hét körül várhatom, hogy látszik majd valami pociforma?

Figyelt kérdés
2012. okt. 23. 16:22
 1/3 A kérdező kommentje:
És első baba lesz :))
2012. okt. 23. 16:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nem számít mekkora vagy. Barátnőm 3héttel előttem volt kiírva, alapból soványabb is volt nálam, mégis hetekkel később vették rajta észre a terheséget, mint rajtam.

Amúgy a 12.hét előtt nem valószínű, h nőni fogsz, de csodákat utána se várj még pár hétig. Sokakra csak félidőtől lehet azt mondani, h na ez már babás pocak, és nem csak úgy hízik. De az is lehet, h a te hasad formája már a 12-15.hét körül letagadhatatlanul terhes lesz.

Tudom, irtó hosszúnak tűnik még addig az idő, és közben meg biztosan nagyon várod, de nyugi, garantálom, h hamarabb eljön, mint go dolnád. Nagyon tud repülni az idő. Egy-kettőre a kezedben is tarthatod már a kicsid! :-)

2012. okt. 23. 16:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Én 168 voltam és 62kg,terhesség előtt.

12 hetesen már valami látszott.Utána hamarosan már nem fértem bele a farmerjaimba hastájékán.

4 hónaposan kérdezgették már az ismerőseim,mert észrevehető volt,bár csak annak aki ismert.

5 hónaposan már köztudottá vált.Most 32 hetesen 69kg lettem.Hátulról még mindig szinte semmi nem látszik,csak oldalról,meg előről negy nagy poci! :-)

2012. okt. 23. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!