Ki hányadik hétben van? Küldötök képet a pocakotokról? Mennyire vagytok rosszul?
20:49-es! Gratula.u.i.: ugyanilyen nacim van :D!
Femibion-az micsoda,mire való?
A 28. hétben vagyok, de csak egy 22 hetes képet tudok küldeni, mert nincs a gépemen frissebb, amin látszik rendesen a pocak. Nekem az első hetek nehezebben mentek, hányinger és farkaséhség egyben, ami azt jelenti, hogy ahogy éhes lettem, azonnal ennem kellett, különben jött a rosszullét. Aztán ha jött egy-egy hideg front, jött a rosszullét is. Most egy jó ideje semmi bajom nem volt, erre a napokban újra előjött. De ahogy olvasom, nem vagyok ezzel egyedül.
No de leginkább azért is akartam neked írni, mert azt írtad, félsz egy kicsit, főleg a rosszullétektől. Azért nem biztos, hogy te is sokat leszel rosszul. Lehet, hogy egyáltalán nem, lehet csak pár hetet.Előre nem lehet tudni, hogy ki hogy fogja viselni. Nekem is vannak jobb és kicsit nehezebb napjaim, de hidd el, hogy a baba mindenért kárpótol majd! Meg míg pocakban van, az is olyan jó, mikor mocorog és simogatod, amire ő reagál és belesimul a tenyeredbe, érzi mikor te tartod oda a kezed. Annyi csodás dolog van a várandósság alatt is. Ki kell élvezni. :)
20:49-es vagyok :kérdező :köszi,
19 hetes km.:csak őszinte voltam;)
nàlunk is érzi màr apuka egy pàr napja, nagy élmény! a 19 hetes kismamàtól kérdezném, hogy nektek hogy zajlott a genetikai uh?
a 18 hetes:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!