Ki hányadik hétben van? Küldötök képet a pocakotokról? Mennyire vagytok rosszul?
Figyelt kérdés
Azért tettem fel ilyen kérdést ,mert ilyen képküldözgetőssel még nem találkoztam :).Én még nem vagyok terhes,félek tőle.2012. okt. 23. 19:38
11/37 anonim válasza:
Előző vagyok, utálom a hányingert, szinte egész nap émelygek. Azzal kelek, hiába eszem nem múlik. Nem túl jó. Ilyenkor este jobb kicsit, tudok enni.
12/37 anonim válasza:
szia, én 18 hetes vagyok, es kisfiút vàrok. Hànyinger még csak most múlt el, én korhàzba is voltam kiszàradàssal 4 napot. De màr elmúlóban van:)
13/37 A kérdező kommentje:
Nem található a képed sajna :(.Huh az komoly! De örülök,hogy már jobban vagy. Nem bírnám ki a hányást!
2012. okt. 23. 20:39
14/37 anonim válasza:
15/37 A kérdező kommentje:
Te még tuti fiatal lehetsz :)! Gratula a babához .)!
2012. okt. 23. 20:49
16/37 anonim válasza:
habár már 1 héttel idősebb vagyok de ez van fent a gépen;)szóval itt 14 hetes voltam,nekünk is a 3. baba ,de a második terhességem;)
-a 19.hetes kismamának olyan szép pocija van hogy csak na,mondhatni ritka szép olyan formás és aranyos;)de tényleg...
17/37 anonim válasza:
ja nincs semmi bajom,előzőnél sem volt most is elkerült:)
18/37 anonim válasza:
Első baba? A 18 hetes előzőtől kérdezem....én vagyok a 19 hetes aki képet töltött fel:-)
19/37 anonim válasza:
1-es vagyok!
Nekem már csak nagyon ritkán van hányingerem, elkezdtem szedni a Femibiont és másnapra elmúlt:)
20/37 anonim válasza:
valóban nem vagyok túl idös, 20 êves vagyok:) köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!