Én a 32 hétben vagyok,és már szívesen megcsinálnám.A mosással kész vagyok,a vasalást a napokban fogom csinálni.
Babaágyat átpucoltam,meg a babakocsit,huzatát,bébihordó huzatát stb.
Vasalás után ha már mindent elpakoltam a helyére akkor fogom a babaágyat megcsinálni.Kb 34 hétben.(ha kibírom addíg)Mondjuk azt se akarom,hogy porosodjon.
2012. okt. 22. 14:09
2/8 anonim válasza:
30 hetes vagyok, most fogjuk összeállítani és utána kezdek el mosni meg ruhákat szortírozni..
2012. okt. 22. 14:28
3/8 anonim válasza:
A 38. héten pakoltam bele mindent és letakartam egy takaróval, hogy ne porosodjon. Az ilyen dolgokat jobban szeretem magam csinálni. :)
2012. okt. 22. 14:32
4/8 anonim válasza:
mar ossze van rakva de meg nem vittuk at a mi szobankba sem(az elso par honapban ott lesz) de en akkor teszek bele mindent amikor megjovunk a korhazbol, max 10 perces munka mig megcsinalom es akkor visszuk at a mi szobankba is.
2012. okt. 22. 15:06
5/8 anonim válasza:
Én ezt nem bíztam volna senki másra, annyira jó érzés volt a kisfiam holmijait előkészíteni az érkezésére. :)
Én a 36. hét körül kezdtem el összekészíteni a szobájában a dolgokat,összeraktuk a bútorokat apával, stb.Ekkor volt a nagy mosási "hadjárat" is; amerre a szem ellátott mindenfelé száradó babaholmik lógtak. :)
2012. okt. 22. 15:18
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Én is igy vagyok hogy már szivem szerint most rögtön összeraknám :) 31hetes vagyok.Várok azért még vele pár hetet.
2012. okt. 22. 16:46
7/8 anonim válasza:
Nálunk már minden ki van mosva,vasalva.Kórházi csomag is el van készítve.A babaágyba még nem raktam bele az ágyneműt,hogy ne porosodjon,de mostmár hamarosan azt is megcsinálom és letakarom majd egy tiszta lepedővel.
36hkm
2012. okt. 22. 18:29
8/8 Major Andrea válasza:
33 hetes vagyok. Mivel félek a koraszüléstől és a kórházi befekvéstől (nyitott méhszáj), már mindent megcsináltam. Tegnap lettem kész! Úgy vagyok vele, ha nem jön előbb és nem fektetnek be, akkor 36-37. héten újra öblítek és vasalok mindent. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!