3. terhességet hogy csináljátok végig, ha az első két gyerkőc is pici még? Mennyit tudtok pihenni? Stb.
A 4. babát várjuk,a legnagyobb 5,a középső 3,a legkisebb pedig csak szeptemberben lesz 1 éves.
Pihenés csak éjjel,cipelni a legkisebbet kell,ha olyanja van,vagy ha olyan boltba megyünk,ahol csak bevásárló kosár van,és a középső sem tud beleülni egyedül a székébe,meg a kádba is bele kell tenni,meg kivenni,plusz az egyéb tenni valók bent-kint...
Én próbálom magam mérsékelni,amit nagyon nehéz,de nem lehetetlen,sokszor sikerül!- mert ilyenkor idegbeteg tudok lenni,ami senkinek sem jó! A kicsi elég nyughatatlan,sokszor mászik fel s alá,sokszor nem tudok leülni sem,mert ő már ott van,áll fel kapaszkodva,csetlik-botlik... Meg a kupi,amit képes csinálni!!.. Ő az a tipikus érdeklődő gyerek :-) Nagyon kell Rá figyelni.
Az emelgetéssel nem teszel kárt a kicsiben! Persze ha aggódsz,akkor próbáld meg kevesebbet emelgetni a nagyokat!
A rosszul létekre próbálj meg sokszor keveset enni-pl háztartási kekszet csipegetni,szedhetsz b6-ot,ami segít leküzdeni a rosszulléteidet!
Remélem tudtam segíteni!!
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-)
Üdv: 3 lányos,12hkm
29 hetes vagyok, két gyerekem van: 21 hós és 3,5 éves.
Napi kétszer megyünk játszótérre, házimunka, főzés, blabla... Szerencsére egyszerre alszanak ebéd után, és nem is keveset, minimum 2 órát, néha 3-at is, úgyhogy ilyenkor én is szoktam pihenni. Este korán lefekszem, fél 9-9 fele már ágyban vagyok, és hát reggel addig, amíg az egyik fel nem kel (6-7 között). Amikor ébren vannak, pörgök, mert muszáj.
Most egyébként leültem meginni egy kávét, ők meg játszanak magukban.
Emelni kell őket néha, főleg a picit, őt elég sokszor, meg ő nagyon anyás is, sokszor lóg rajtam.
Nem vészes egyébként, ha majd neked is elmúlik a hányinger, azért jóval könnyebb lesz!!!
Vigyázz magadra és jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!