Az első hajat Ti Anyukák levágjátok kisfiatoknak? Hogy csináljátok? Mert az én fiamnak nagy haja van, de mondták ne vágjam le még. Meddig hagyjam?
6hetes volt a kislurkó mikor apával "nekiestünk" a kezelhetetlen loboncfrizurájának géppel :) Aztán már úgy belejöttünk,hogy havonta nyírtuk. Nagyon szép,erős süni frizuja lett!
Egyedül én sem állnék neki,mert nem bírom "lefogni" :) Én meg fodrászhoz nem vinném,félnék,hogy belefordul az ollóba.
Úgyhogy csak ajánlani tudom a hajvágást! Pláne egy kisfiúnál...
Jó szépülést :D
Ó én neki estem a géppel itthon.Apa fogta és nyírtam.az első kettőt végig üvöltötte.Most volt a 4dik vágásunk és gyönyörűen végig ülte.a kezébe adtam egy kefét és elvolt vele.Mondtam,hogy fordítsa a fejét és fordítottam.le voltunk döbbenve milyen nagyfiú.Én nem fizetnék a fodrásznak ezért az tuti.Kb 3perces művelet,csak meg kell tanulnia.Hajnyíró géppel nem lehet elrontani!Az egész család fodrásza én vagyok,pedig semmi közöm a szakmához:D
15hós baba mamája ui:nekünk tépte a haját ha már nagy volt,így muszáj volt nyírni,meg a nagy melegben jobb is volt és kezelhetőbb..
Viszont kérdezz meg több fodrászt, mert ha nem kérdezed meg előre elképzelhető, hogy 1500-at kér. Én egerben 6 fodrászt kérdeztem:
az egyik 500-at kér, a másik 800-at, kettő 1200 és kettő 1500 válszt kaptam. Azért nem mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!