Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, Ti mit vesztek...

Anyukák, Ti mit vesztek kisfiatoknak első locsolkodása alkalmából? Az én kicsim 8 és fél hónapos, s tudom, hogy még nincs nagy hordereje, de én szeretnék neki venni ajándékot! S természetesen nem édességet.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 2. 18:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hogy tudna meglocsolni a 8,5 hónapos kisfiad? Vegyél neki egy műanyag piros tojást,vagy plüss nyuszit.
2010. ápr. 2. 18:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam igaz 14 hónapos,és lábbal hajtható motort vettünk neki,nagyon ügyes.Apa segítségével fog meglocsolni :-D szerintem ha nem szeretnél valami nagy dolgot venni,a homokozó készlet vagy vízi játékok jók lehetnek ha már ugy is jön a jó idő :-) de a bébi taxit is tudom ajánlani igaz még kicsi hozzá,de járás segítőként hasznát vehetitek (fiam annak használta,10 hósan el is indult önállóan) később pedig ugy is kihasználja majd.
2010. ápr. 2. 19:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi a 4,5 hós kisfiammal megyünk locsolkodni! :o) Én ajándékot nem veszek neki, bár alig tudok elmenni a bébi és babajátokok mellett úgy, hogy valamit ne tegyek a kosárba, de annyi ilyen bébi játéka van, hogy több már nem kell. Inkább ruhát veszek neki. Abban is kikértem a véleményét a tescoban (ketten voltunk) Kérdeztem tőle, hogy melyiket, erre a szinesebbre rámosolygott.... így azt kapja :o)
2010. ápr. 2. 19:23
 4/6 anonim ***** válasza:

csináltass neki fényképes előkét , bár az már nem biztos , hogy elkészülne.

műanyag vagy fa színes tojást vegyél vagy valamilyen húsvéti (nyuszi, csibe , bárányka) plüs állatkát.

mi is megyünk locsolkodni, ill apával mennek.

a mi már kaphat kinder tojit :D

2010. ápr. 2. 20:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én nyuszit vettem húsvétra és nagyon élvezi. Ha meglocsolnak apa csokitojást kap a fiam meg kis csomit. Olyan mint a mikulás csak nyuszis és lesz benne minden földi jó, babakeksz és plüss nyuszi. Bár a fiam egy éves.
2010. ápr. 3. 07:10
 6/6 anonim válasza:
Hajd ha a húsvét reggeli pelusozáskor elered a kis locsolócsöve, meg is van a locsolás! :D
2010. ápr. 3. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!