Van itt olyan anyuka, akinek az első szülése császáros volt, és a 2. nál sikerült természetesen szülni?
Szia,en is kerdeztem nemreg hasonlot,ezeket a valaszokat kaptam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
szerintem van remeny,az mindig kell hogy legyen :)
Két ismerősöm is szült már így.
Az egyik anyukánál az első faros baba volt, így császármetszéssel szült. A másodiknál pedig szeretett volna simán, sikerült is.
A másik anyukánál az első babával hipertóniás volt, ezért császármetszéssel született a kisfiú. A második babával mire beértek a kórházba 4 ujjnyira nyitva volt, így onnan már csak 1 óra volt, s megszülte a babát simán.
Mindkét édesanya simán meg tudta szülni a babáját, bár az első császármetszéssel születtek. Nagyrészt attól is függ a második baba születése, hogy a tágulás rendesen zajlik-e, mert nagyon sok esetben az első szülés azért fejeződik be műtéttel, mert az édesanya nem tágult megfelelően.
Ha nálad nem a tágulás elmaradása miatt császároztak, akkor reménykedhetsz!
Barátnőmnek a lánya császár lett, szintén lepényleválás miatt, a fia viszont természetes úton, gátvédelemmel született:)
Úgyhogy kitartás, lehet neked is összejön, de ha mégsem, akkor se csüggedj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!