Kicsit tapasztalatlan elsö babás leszek! A kiságyba, okvetlen kell ágynemüt venni? Ti hogyan csináljátok?
Párna nem kell a kisbabának.
Nekem van egy gumis lepedő a kiságyon, de arra még rakok egy pelust, azt cserélem minden este. Takarót nem használunk, mert kimászik alóla, így hálózsákot adok rá inkább.
Szia, lehet kapni vékony pamuthálózsákot is. Nyáron ha nagyon meleg van akkor meg eléág a vékony pmuttakaró.
Én a Drewex ágyneműt vettem,100% pamut. már a 3. babám használja, nekünk a hálózsák nem vált be. Persze a párnát csak nagyobb korában adtam oda, eleinte elég félbehajtott textilpelus a feje alá.
A polár takarót én nem szeretem, mert igaz, hogy meleg, de nem úgy szellőzik, mint egy pamut, hiszen 100% poliészterből készült.
Szia!
Az én lányom is júliusi (most már két és fél éves)a kistesót májusra várom. Mi ujatlan vékony pamut hálózsákot használtunk (a brendonban vettem 2000ft-ért) és vékony plédet ha kellett, párnát nem csak pelust a feje alá és rácsvédőt meg persze gumis lepedőt. Paplant csak akkor mikor már felállt a kiságyban mert akkor már a hálózsák nem ideális neki.
34 hetes kismama
Szia!
Mi vettünk két garnitúra ágyneműt. De minek? Ott pihen a szekrény mélyén.
Mi eleinte hagyományos póláyt használtunk, majd hálózsákot.
Már 1 éves,de eszembe sem jut elővenni a garnitúrát.
Míg pici volt feje alatt textilpelus, de 2 hét után azt is elhagytuk.
Ha nyáron nagyon meleg lesz, nem kell hálózsák sem.
De amúgy lehet venni vékonyat, rövid ujjút, stb... Csak bírj választani... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!