5 hetes vagyok és még nagyon tapasztalatlan? Doktorválasztásban kellene tanács?
Sziasztok!Én Pesten lakom és mikor pozitív lett a tesztem rögtön felhívtam egy nőgyógyászt akit már régebben ajánlottak(Dr. Timmermannt). Ő 16-ra hívott be hogy csinál egy uh-t. A gondom az, hogy Pesten nincs orvosom. Két éve lakom itt, de az előző (jó néhány), orvosomban nagyot csalódtam. Mi 3 éve vártuk a babánkat, közben kiderült hogy endometriózisom van, evvel műtöttek is. De az orvosokat sajnos nem tudnám pozitív szavakkal illetni.
Mivel megnéztem a Timmermann honlapját láttam, hogy ő Sote női klinikájához tartozik, ami szintén nem szép emlékeket őríz nekem, ezért ott nem szeretnék szülni.
Mi ilyenkor a teendő. Már annyi tanácsot kaptam és többen mondták hogy most válasszak végeleges dokit is. Persze igaz ez a 9 hónap elrepül nem válogathatok hónapokon keresztül.
Mit tanácsoltok? Menjek el hozzá és ha kedves akkor kérjem meg hogy legyen az orvosom? De a kórházától idegenkedem. Ha máshol szülnék akkor pedig nem őt kéne megkérjem nem?
Teljesen össze vagyok zavarodva.
Köszönöm a segítségeteket.
Ez a Pest meghatározás egy kissé tág. Budapesten belül hol laksz? Hányadik kerülteben lenne jó a doki?
Én a Szent Imre kórházban szültem, ami a XI. kerületben van. nagyon jó kórház. mindenki nagyon kedves.
Szerintem válassz egy szimp kórházat, és ott egy szimpi dokit.
Jelenleg a 14 ker.ben lakunk, de albérletben. Most keresünk lakást és költözünk. Szóval a kerület még függő.
A Szent Imréről nagyon sok jót hallottam. Tudom is melyik az mert minden reggel arra megyek dolgozni. Ha mégsem választom a mostani dokit az uh után azzal nem bántom meg? Lehet most butaságot kérdeztem.
Tudtok ajánlani esetleg valakit?
Köszönöm
Köszönöm a válaszokat.:)
Nektek jó babavárást. Vagy már babázást.:)
Nem hinném, hogy megbéntod, nem is fog rád emlékezni. Ez azért nem ilyen lelkis dolog. Neki csak egy vagy a százból.
És a Szent Imrében Dr. Tasi Róbertnél szültem. Ajánlom.
Nagyon szépen köszönöm.:)
További jó egészséget Nektek
Szia! Én először kórházat választottam. Nekem nem mindegy, hogy mik a körülmények, hogy fogok szülni, hogyan van a babagondozás stb. Viszont minden kórházban van jó doki.
Én azon az oldalon állok, hogy előbb kórház, aztán doki.
Igen sajnos nekem is az a tapasztalatom, hogy ha a doki volt előbb utána nagy volt a pofára esésem.:(
Most a neten nézem a kórházakat, igazából nekünk az Uzsoki kórház lenne a legprkatikusabb, de persze sehol nincs a kórházaknál feltűntetve a telefonszám vagy orvos telefonszám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!