Most komolyan nincs egy normális fiúnév?
Figyelt kérdés
Már végignéztem mindent, és semmit nem találok. Olyan kéne ami nem túl ősmagyar, nem külföldi, nem múlt századi.2012. okt. 22. 19:58
31/46 anonim válasza:
ha fiunk lett volna, akkor nálunk is apa után kapta volna a László nevet. de csak Lackónak hívnám, mert az nagyon tetszik, de Lacika vagy Laca az nem, csak a Lackó :)
32/46 anonim válasza:
De van rengeteg szép név, fiú is és lány is. Csak ez olyan, hogy én szinte minden kaját szeretek, más meg csak kettőt fogad el összesen, és semmi nem felel meg.
33/46 anonim válasza:
Márk Szebasztián a kisfiúnk. Szóba jött még a Benjámin is.
34/46 anonim válasza:
Én éppenséggel a Tamás névért küzdök. Nekem az az abszolút kedvenc, de páromnak nem. Még tetszik a Dániel és az András név, de azok nem jók, ők a nagybácsik lesznek. :)
35/46 anonim válasza:
Nekünk ha fiucskánk lesz akkor az apja nevét fogja kapni! Viktor-t! Ha lány akkor meg Viktória! :)))) Persze Ő döntött így! Ugyhogy nekünk mindenképp Viki babánk lesz! :)))
36/46 anonim válasza:
Mi is könnyebben választottunk lánynevet, már akkor megvolt, mikor még csak tervben volt a baba. Később kiderült, hogy kisfiú. Tényleg nehezebb dolgunk volt a választásban, de végül sikerült megállapodnunk a Benedekben :)
37/46 kittycica1987 válasza:
Hát a fiú nevekkel mi is így voltunk. Lánynév volt az első pillanattól, de amikor megtudtuk, hogy fiú egymásra néztünk és azt kérdeztük, hogy fogják hívni?????
Mi a Benett mellett döntöttünk. Bár elég sok kismamitól hallom, hogy Benett lesz a fiúcska. Hát így még gondolkodunk mi is :)
38/46 anonim válasza:
Ami nekem tetszik: Ákos, Erik, Levente, Ádám
39/46 anonim válasza:
Lőrinc a favoritom :) és a kisfiam neve ,nagyon nehéz jól választani!
40/46 anonim válasza:
László maradjon, szép határozott név.
Az én gyermekeim:Márk,Fanni,Krisztina,Krisztián és pocak lakom Elizabet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!