Tényleg sokkal kevesebb "jó" fiúnév van, mint lánynév. Legalábbis szerintem. Lánynévből lenne ezer, ami közül tudnék választani. Fiú névből 1-2 tetszik de egyik sem az igazi. Ami nekem szóba jöhetne, az a Valentin vagy az Olivér. Viszont a Valentint nem igazán lehet becézni, az Olivért pedig húgom már "elhasználta" :-D
Ja, amúgy nekem kislányom van, de már gondolkozom fiú néven arra az esetre, ha a második baba fiú lesz.
2012. okt. 22. 22:18
22/46 anonim válasza:
Hát komolyan nincs egy se! :-/
2012. okt. 22. 22:27
23/46 anonim válasza:
nekünk màrciusba érkezik a baba, és Olivér lesz a neve, vezetékneve Szpevàk, szerintem aranyos mert valahol azt olvastam, hogy az Olivérnek egyik jelentése: manó. Ez nagyon megtetszett nekem is és apànak is:)
2012. okt. 22. 22:40
24/46 anonim válasza:
Mit szólsz a Csabához? Szerintem szép, magyaros, nem elcsépelt -manapság nem sokan adják- és aranyos becézve is (Csabi, Csabu...) és egy érett férfinak is megfelelő a Csaba név.
2012. okt. 22. 22:42
25/46 anonim válasza:
Én is így gondoltam, hogy nincs egy normális fiúnév, de szerencsére hamar kiderült, hogy lánynak kell keresgetni, de én is mondtam a férjemnek, hogy egyetlen nevet találtam, amit el tudnék képzelni, az pedig a Noel...persze neki nem tetszik, úgyhogy nem tudom mi lesz, ha a második gyerek kisfiú lesz :)))
2012. okt. 22. 23:37
26/46 anonim válasza:
Ricsi? Nekem az öcsém és az egyik fiam Ricsi. Másik fiam Botond, de terhesen szóba került még a Zsombor, Lázár. Ha lenne mégegy fiam, Lázár lenne. A Mirkó se rossz név szerintem.
2012. okt. 23. 11:38
27/46 anonim válasza:
Mi is nehezen találtunk fiú nevet.Ikreket várok az egyikük Zalán lesz a másik nem mutatta meg magát de ha fiú akkor nagyon meg leszünk lőve mert nincs másik fiú név ami mind a kettőnknek tetszik.
Bár lánynévben sincs még megegyezés.
2012. okt. 23. 11:40
28/46 A kérdező kommentje:
Kristóf, Kornél, Viktor, Péter, Bálint, Dávid, Balázs, Ádám kilőve. Vagy van a családban, vagy van a baráti körben. A Gábor nem tetszik, meg avas is. Szóval marad apa neve, ami nem rossz, de mégsem egy kisfiú benyomását kelti. Bár becézve kisfiús. László.
Szerintem jó választás lenne a László, szép név (sokan nem szeretik, hogy a gyerek a szülő nevét kapja... De ha jó név, tetszik nektek, akkor miért ne?)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!