Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most komolyan nincs egy...

Most komolyan nincs egy normális fiúnév?

Figyelt kérdés
Már végignéztem mindent, és semmit nem találok. Olyan kéne ami nem túl ősmagyar, nem külföldi, nem múlt századi.
2012. okt. 22. 19:58
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:

Tényleg sokkal kevesebb "jó" fiúnév van, mint lánynév. Legalábbis szerintem. Lánynévből lenne ezer, ami közül tudnék választani. Fiú névből 1-2 tetszik de egyik sem az igazi. Ami nekem szóba jöhetne, az a Valentin vagy az Olivér. Viszont a Valentint nem igazán lehet becézni, az Olivért pedig húgom már "elhasználta" :-D

Ja, amúgy nekem kislányom van, de már gondolkozom fiú néven arra az esetre, ha a második baba fiú lesz.

2012. okt. 22. 22:18
 22/46 anonim ***** válasza:
0%
Hát komolyan nincs egy se! :-/
2012. okt. 22. 22:27
 23/46 anonim ***** válasza:
100%
nekünk màrciusba érkezik a baba, és Olivér lesz a neve, vezetékneve Szpevàk, szerintem aranyos mert valahol azt olvastam, hogy az Olivérnek egyik jelentése: manó. Ez nagyon megtetszett nekem is és apànak is:)
2012. okt. 22. 22:40
 24/46 anonim ***** válasza:
Mit szólsz a Csabához? Szerintem szép, magyaros, nem elcsépelt -manapság nem sokan adják- és aranyos becézve is (Csabi, Csabu...) és egy érett férfinak is megfelelő a Csaba név.
2012. okt. 22. 22:42
 25/46 anonim ***** válasza:
Én is így gondoltam, hogy nincs egy normális fiúnév, de szerencsére hamar kiderült, hogy lánynak kell keresgetni, de én is mondtam a férjemnek, hogy egyetlen nevet találtam, amit el tudnék képzelni, az pedig a Noel...persze neki nem tetszik, úgyhogy nem tudom mi lesz, ha a második gyerek kisfiú lesz :)))
2012. okt. 22. 23:37
 26/46 anonim ***** válasza:
Ricsi? Nekem az öcsém és az egyik fiam Ricsi. Másik fiam Botond, de terhesen szóba került még a Zsombor, Lázár. Ha lenne mégegy fiam, Lázár lenne. A Mirkó se rossz név szerintem.
2012. okt. 23. 11:38
 27/46 anonim ***** válasza:

Mi is nehezen találtunk fiú nevet.Ikreket várok az egyikük Zalán lesz a másik nem mutatta meg magát de ha fiú akkor nagyon meg leszünk lőve mert nincs másik fiú név ami mind a kettőnknek tetszik.

Bár lánynévben sincs még megegyezés.

2012. okt. 23. 11:40
 28/46 A kérdező kommentje:
Kristóf, Kornél, Viktor, Péter, Bálint, Dávid, Balázs, Ádám kilőve. Vagy van a családban, vagy van a baráti körben. A Gábor nem tetszik, meg avas is. Szóval marad apa neve, ami nem rossz, de mégsem egy kisfiú benyomását kelti. Bár becézve kisfiús. László.
2012. okt. 23. 11:59
 29/46 csak1csajszi ***** válasza:
Szabolcs,Csaba,Máté,Dani,Viktor,András,Bence,Roland,Norbert,Péter,Ákos,Barnabás,Szilveszter,Zsolt
2012. okt. 24. 11:15
 30/46 anonim ***** válasza:

Én írtam a sokat:-)

Szerintem jó választás lenne a László, szép név (sokan nem szeretik, hogy a gyerek a szülő nevét kapja... De ha jó név, tetszik nektek, akkor miért ne?)

Boldog babavárást:-)

2012. okt. 24. 11:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!