Most komolyan nincs egy normális fiúnév?
Szerintem elég sok normális fiúnév van csak Nektek nem tetszik. Nekünk két fiúnk van és elég hamar találtunk szép nevet nekik. Szerintem nem olyan nagy a gond :)
Lehet, hogy úgy lesz, hogy mikor meglátjátok rögtön látni fogjátok, hogy Ő olyan Petis :) vagy mittudomén..
Leírom neked azokat a fiúneveket, amik nekem tetszenek, hátha valamelyik így megtetszik neked :)
Ábris, Adrián, Alexander, Balázs, Botond, Ezra, Flórián, Kornél, Marián, Nándor, Noel, Norman, Sebestyén, Teodor, Timóteusz, Zente :)
Balázs, Bence, Dániel, Dávid, Gábor, Gergő, Kristóf, Krisztián, Márk, Máté, Norbert, Péter, Tamás, Viktor...
Ezek mind olyan nevek, amik nem ősmagyarok, nem idegen hangzásúak, nem mentek ki a "divatból", mert most is sokan adják, ismertek, nem hallják félre, nem röhögik ki, és felnőttként is ugyanolyan jó lesz, mint kicsiként. Szóval olyan általános nevek, de jól hangzanak.
6-os vagyok,nekünk is Balázs babánk van,igaz gyakori név,de nem érdekel.Ez felnőttnek,és kisgyereknek is jó ,legalább is szerintem. :) Mondjuk nekem több név is tetszett,de a páromnak,és a lányunknak ez tetszett.
Ezek tetszettek:Szabolcs,Zsombor,Zétény,Dávid,Kolos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!