Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most komolyan nincs egy...

Most komolyan nincs egy normális fiúnév?

Figyelt kérdés
Már végignéztem mindent, és semmit nem találok. Olyan kéne ami nem túl ősmagyar, nem külföldi, nem múlt századi.
2012. okt. 22. 19:58
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
28%
Alajos
2012. okt. 22. 20:10
 12/46 anonim ***** válasza:

Szerintem elég sok normális fiúnév van csak Nektek nem tetszik. Nekünk két fiúnk van és elég hamar találtunk szép nevet nekik. Szerintem nem olyan nagy a gond :)

Lehet, hogy úgy lesz, hogy mikor meglátjátok rögtön látni fogjátok, hogy Ő olyan Petis :) vagy mittudomén..

2012. okt. 22. 20:16
 13/46 anonim ***** válasza:
Én pont a lány neveknél vagyok így.
2012. okt. 22. 20:22
 14/46 anonim ***** válasza:

Leírom neked azokat a fiúneveket, amik nekem tetszenek, hátha valamelyik így megtetszik neked :)

Ábris, Adrián, Alexander, Balázs, Botond, Ezra, Flórián, Kornél, Marián, Nándor, Noel, Norman, Sebestyén, Teodor, Timóteusz, Zente :)

2012. okt. 22. 20:32
 15/46 anonim ***** válasza:
nálunk Hugó lesz a gyerek :P
2012. okt. 22. 21:13
 16/46 anonim ***** válasza:
100%

Balázs, Bence, Dániel, Dávid, Gábor, Gergő, Kristóf, Krisztián, Márk, Máté, Norbert, Péter, Tamás, Viktor...

Ezek mind olyan nevek, amik nem ősmagyarok, nem idegen hangzásúak, nem mentek ki a "divatból", mert most is sokan adják, ismertek, nem hallják félre, nem röhögik ki, és felnőttként is ugyanolyan jó lesz, mint kicsiként. Szóval olyan általános nevek, de jól hangzanak.

2012. okt. 22. 21:27
 17/46 anonim ***** válasza:
Én pont fordítva vagyok. Egyetlen lány nevet sem tudok ami tetszik, de fiú név nagyon sok pl; Ábel, Áron, Álmos, András, Csongor, Csanád, Mór, Mózes, Marcell, Regös, Gergő.
2012. okt. 22. 21:30
 18/46 anonim ***** válasza:
29%
hívjátok lánynéven... :D
2012. okt. 22. 21:43
 19/46 anonim ***** válasza:
Mi is pont így vagyunk a fiú nevekkel. Nehezen tudunk választani. Már 2 fiunk van, ők Zoltán és Balázs. Most megint kisfiunk lesz és hát mit ne mondjak, nehéz a választás. Nekem pl. tetszik az Ádám, de apának nem igazán... :( Talán januárig kitaláljuk. :)
2012. okt. 22. 21:45
 20/46 anonim ***** válasza:

6-os vagyok,nekünk is Balázs babánk van,igaz gyakori név,de nem érdekel.Ez felnőttnek,és kisgyereknek is jó ,legalább is szerintem. :) Mondjuk nekem több név is tetszett,de a páromnak,és a lányunknak ez tetszett.

Ezek tetszettek:Szabolcs,Zsombor,Zétény,Dávid,Kolos

2012. okt. 22. 21:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!