Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ikreket várok hogyan készüljek...

Ikreket várok hogyan készüljek fel rájuk? 16/L.

Figyelt kérdés

Sziasztok ! 16 éves vagyok és nem rég tudtam meg , hogy ikreket várok, a barátommal élek a 3 szobás kislakásunkban .

A szüleim tudnak a gyerekekről , először nehezteltek de már várják a picikéket.

Nemtudom ,hogyan rendezzem be a szobájukat , két kiságy kell ? Egy szobába legyenek ? Ugyan olyan ruhákat vegyek nekik ?

2012. okt. 21. 22:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
1 nagyobb kiságyba beteheted mind kettőt,ha 1 neműek akkor más ruha szin kell megkülönböztetésre.1 szobába lehetnek elfértek. (Gratulálok a babákhoz!)
2012. okt. 22. 10:53
 12/13 anonim ***** válasza:
82%
Sajnálom, hogy van, akinek ez vicces.
2012. okt. 22. 12:32
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, fölöttébb érdekes, hogy mostanában minden tininek már olyan párja van aki dolgozik és természetesen külön lakásban élnek és jobb anyagi helyzetben mint sok más idősebb házaspár akik már évek óta látástól-vakulásig güriznek, hogy a gyerekeknek mindene meglegyen! 16 évesek ikreket? Hát ha igaz a kérdésed akkor készülgessél csak nyugodtan rá, mert ilyen életkorban még egy gyerekhez is birkatürelme kell, hogy legyen egy kamasznak (nem csak egy kamasznak) nem hogy kettőhöz!

Az, hogy két kiságy kell, szerintem elég nyilvánvaló, én legalábbis nem tömöríteném őket egy kiságyba, az, hogy milyen ruhákat veszel nekik, a te dolgod, ahogyan az is, hogy hogyan rendezed be a szobáját. Korai még ez a gyerekvállalás szerintem. :) Még Te sem tudod mire vállalkoztál ha ez a legfontosabb kérdésed, hogy milyen ruhákat adjál rájuk?...

De bízom benne, hogy nem valós a kérdés!

2012. okt. 22. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!