Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37 hkm vok ikreket várok...

37 hkm vok ikreket várok többi lent?

Figyelt kérdés
ma voltam ctg én és be akartak fektetni a kórházba miután egy csomó vizsgálatot el végeztek és nem volt semí gond! De haza jöttem mivel én sem és a párom se szerete volna!! fel hívtuk a kórházat és azt mondták akkor nem kapok záró jelentést! Ez nagy gond vagy mire számicsak ha megyek szülni e miatt?
2012. júl. 2. 20:47
 1/10 anonim ***** válasza:

A saját felelősségedre haza jöhetsz, de az iker terhesség veszélyeztetett terhesség. Nem rémisztgetni akarlak, sőt, nagyon szép, hogy még egyben vagytok, de a barátnőm ikrekkel volt terhes, nagyon jól érezte magát, vizsgálatok uh rendben a 32. héten, nem akart befeküdni, kisírt 2 hetet a dokitól. A következő uh-n csak az egyik babának volt szívhangja, de császározni a másik baba egészsége miatt 2 hét múlva császározták a betöltött 36. hét után......Bent naponta uh, többször nst és vizsgálat van, neked már nem sok van vissza a babákkal én nem kockáztatnék. Ez a te döntésed, boldog babavárást és egészséget!

40+2 hetes kismama

2012. júl. 2. 20:53
 2/10 anonim ***** válasza:

Én felelőtlenségnek tartom!

Bármikor bármi lehet, a kórházban biztos helyen vagy, sok olyan dolog van amit csak a napi vizsgálatok folyamán derítenek ki, te semmit nem érzel belőle! Ahogy előttem is írták, leállhat az egyik baba szíve, vagy bele kakilhat a magzat vízbe...

Az orvos csak jót akar, nem kínzás képpen fektet be, hanem elővigyázatosságból!

2012. júl. 2. 21:10
 3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat én is agódom és azon gondolkodom holnap be megyek de nem tudom fogadnak e igy ezek után félek a miatt is hogy mert el jöttem rosszul bánának velem! nem tudom mit tegyek bánom hogy el jöttem de mindenki azt mondta hogy nincs értelme bent maradni!
2012. júl. 2. 21:30
 4/10 A kérdező kommentje:
ja és akkor most a záró jelentést miért mondták hogy nem adnak az miért lenne fontos?
2012. júl. 2. 21:31
 5/10 anonim ***** válasza:
Mostra értették hogy nem adnak zárót? Mert akkor az azt jelenti, hogy papíron még a kórházban vagy szerintem.
2012. júl. 2. 21:40
 6/10 anonim ***** válasza:

biztos mostanra értették. tehát papíron a kórházban vagy. de ha netalán bajod esne útközben hazafelé, akkor a kórházat veszik elő + a dokit aki felvett. Tudom mert a 2.terhességemnél 5 napig kellett volna bent lennem de én a 3.nap este hazamentem és szombaton is bementem nst-re meg vasárnap is, mondtam hogy 5 percre lakunk, van egy kisfiam és haza kell mennem. szülésvisszatartáson voltam a 33.héten. de mondtam hogy engedjen haza a dokim, inkább bejövök hétvégén arra a 20 percre. de mondták hogy vigyázzak nehogy véletlenül karambolozzaunk vagy valami mert ha kiderül hogy én elvileg a kórházban vagyok gyakorlatilag nem akkor őt veszik elő,de nem volt gond.

holnap menj vissza, megmondod a dokidnak (ha van) hogy megbántad hogy hazamentél, igaza van, ne haragudjon és ottmaradsz. ennyi. biztos elnézi és még lehet megsajnál kicsit, ha elnézést kérsz. de megmondod hogy megijedtél de tudod hogy ott jobb helyen leszel és ezért jöttél vissza.

sok sikert.

amúgy nálunk is aznap reggel mikor mentem vizsgálatra derült ki a rossz nst-ből hogy belekakilt a magzatvízbe amikor mentem. na de ki tudja mikor kakált bele, lehet 1-2 napja, de lehet csak akkor mert aznap reggel ment el a nyákdugóm is. nem tudni.

Ikrekkel meg jobb óvatosnak lenni, lásd 1.válaszoló....

Amúgy kisfiúk?lányok? egypetéjűek vagy sem?

minden jót nektek.

2 kisfiú anyuja

2012. júl. 2. 21:52
 7/10 A kérdező kommentje:
azt mondták nem fogok kapni!! hát nem tudom mi lesz de nagyon meg bántam holnap be megyek meg kérdezem mi legyen!!vagy nem tudom mit tegye nem tud segiteni valaki??
2012. júl. 2. 21:52
 8/10 A kérdező kommentje:
kétpetéjűek!! egy fiú egy lány!! hát holnap be megyek és meg tudom mit tehetek remélem nem lesz gond de nagyon nem szeretek kórházba lenni sőt még nem is voltam egyszer sem de két picimért ki bírom meg bántam hogy haza jöttem :( de párom is egyfolytában mondgya hogy minek itt lakunk 15 percre bármikor be tud vinni kocsival
2012. júl. 2. 22:02
 9/10 anonim ***** válasza:

Én is ikreket vártam, és tényleg nem játék, egy terhesség sem, de az ikres pláne. Van egy egyes lánykám is, tudom mi a különbség a két terhesség között.

Nem lesz gond, menj be holnap. Nem kell félni, nem lesz baj!! Sok mindent túlaggódnak, de csak segíteni akar mindenki, a doki is, stb. Vigyázz magatokra!

2012. júl. 2. 22:07
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a választ!! holnap be megyek jó egészséget és könnyű szűlést mindenkinek!!
2012. júl. 2. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!