9 hetes vagyok ha esetleg ikreket várok az mikor derül ki?
Figyelt kérdés
2012. jún. 28. 17:21
1/20 A kérdező kommentje:
A párom apukájának iker testvére volt.
2012. jún. 28. 17:22
3/20 A kérdező kommentje:
Van rá esély szerintetek?
2012. jún. 28. 17:23
4/20 anonim 

válasza:

Ha van a családban ikerpár, mint nálatok, akkor igen, megnöveli az esélyeket!
6/20 anonim 

válasza:

van esély rá. Szerintem már most is látszódna, mert ilyenkor már van szívhang, és lehet látni, hogy egy vagy esetleg kettő.
7/20 anonim 

válasza:

9 hetesen látszódik az egy meg a kétpetéjű ikerterhesség is, és ha más nem, 2 szívhang van...../vagy több, ha többes ikerterhesség:)/
9/20 anonim 

válasza:

Esély van rá,igaz már nagy valószínűséggel ki kellett volna derülnie.De persze kivétel erősíti a szabályt.Én ikres vagyok,ha tényleg ikrekről van szó akkor azt már az első uh-n látnia kellett volna(kb.6 hetesen.)A következő vizsgálat során,ha két babó van,az már biztos kiderül.
10/20 anonim 

válasza:

Én 6-7 hetesen voltam először dokinál, akkor nem látszódott, csak a 12. heti UH-n.
Van egy ikres barátnőm, aki szakasztott így járt, neki is csak a 12. hetin derült ki, hogy ikres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!