Ikreket szeretnék, esetleg valaki valamilyen módszert {ha van} tudna mondani, hogy mikor érdemes szexelni, vagy valami más dolgot?
Nem, sajnos....nincs praktika...Max. nagyobb az esély, ha a családodban (párodéban) voltak ikrek.
De ha vigasztal, nagyon sok terhesség ikerterhességnek indul....és van amelyiknél nem hal el az 1ik magzat....
/Sajnos nálam elhalt, az 1. terhességemnél két petezsák volt a 7. héten, de csak az egyikben volt szívhang....:(/
Igen...a fogamzásgátlóról én is hallottam, meg hogy minél tovább szedi az ember , annál esélyesebb lehet....de a gyakorlatban nem tudom... 2 ismerősöm is 5-6 évig szedte és "csak" 1 babájuk lett.
Kiszámíthatatlan....
hát, beszéld meg egy magándokival, vagy jó ismerős dokival, hogy adjon olyan hormonkezelést, amit olyan nőknek adnak, akik nem esnek teherbe/nincs peteérésük/lombik baby programban vesznek részt.
Mást nem tudok...
Jól meggondoltad? Az ikerterhesség alapból veszélyeztetett, sokkal gyakoribb a korszülés, mint az egyes terhességnél.
Aztán két baba egyszerre (etetés, fürdetés, pelenkázás - dupla kiadás hirtelen), közlekedni 2 babaával, majd két kisgyerekkel.
Ezek a nehézségek. Persze biztos vannak szempontok, ami miatt jó, de én rábíznám a természetre, és nem avatkoznék be hormonokkal, ha nem muszáj.
ma 15:13!
Ugye ezt Te sem gondoltad komolyan?
Egészséges, fogamzóképes nők esetében egy hormonkezelés eredménye, hogy nem 2, hanem annál jóval több petesejt fog megtermékenyülni, és ha jók a feltételek (miért is ne lennének) mind megtapad és embriók fejlődnek ki. MÉg lombikbébinél is rizikós, ebből szoktak lenni a 3-as, 4es stb, ikerterhességek....
Ki lenne olyan ostoba nőgyógyász, h valakinek pl. 6os ikerterhességet csináljon ?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!