Akinek van eloteje az jelenthet valamit? Esetleg azt hogy sok tejcsi lesz?
Figyelt kérdés
2012. jún. 28. 14:26
1/5 anonim válasza:
Semmi kapcsolat nincs az előtej, és a szülést követő szoptatás között!!!!!!
2/5 anonim válasza:
Csak saját tapasztalatot tudok írni:
Kislányommal a 20. héttől volt előtejem(elég sok),és nem volt gondunk a tejmennyiséggel mire megszületett.
Most a kisfiammal alig van előtejem,de bízok benne hogy ez nem lesz nagy gond,majd pár hét múlva többet tudok mondani :)
38h km
3/5 A kérdező kommentje:
Utolso! Konnyu szulest neked, majd varom a fejlemenyeket:)
2012. jún. 28. 14:32
4/5 anonim válasza:
Nekem sok volt, de 2 hétig tudtam szoptatni. A maximum mennyiség, ami a mellemben volt 30 ml... Szoptatási tanácsadó is azt mondta, hogy kár szenvednem. Semmi jelentősége az előtejnek.
5/5 anonim válasza:
Semmi jelentősége az előtejnek.Nekem sok volt,de sajnos egyáltalán nem tudtam szoptatni,még 10 ml tejem se volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!