Lehet, hogy ikreket várok?
Van egy 13 hónapos lányom, érkezik a kistesó.
Nagyon szeretnék ikreket, és most ovlasgattam kicsit a témában, az előző terhességemet összehasonlítva a mostanival,sokkal másbb:
-4 nappal nemvárt előtt olyan +at teszteltem,hogy majd leugrott a tesztről
-sokkal hamarabb éreztem a tüneteket
-ebben a hónapban 5.én és 8.án is éreztem peteérést?
-folyamatosan járok pisilni
-elvielg most vagyok 4+5 hetes, dokinál még nem voltam, de már most szorít a nadrágom
Akik ikreket vártak, észrevettek más, egy gyerekes terhességnél eltérő tüneteket????
Ezek a tünetek azért vannak ilyen korán, mert a második gyerek.
4-5 hetesen még nincs különbség az iker és a normál terhesség között
Második gyereknél gyakori, hogy ez így van. Persze lehetnek ikreid, de a tünetek alapján ezt nem lehet megmondani. :o)
A peteérés "érzése" is csalóka lehet, az, hogy mikor tesztelsz pozitívat, függ attól, hogy mikor volt peteérés, a pisilési inger teljesen normális. A szervezete sok nőnek egyre érzékenyebb.
Én a harmadikat várom, és egyre korábban és egyre erősebb tüneteim voltak/vannak egész terhesség során...
Lehet simán abból kifolyólag hogy már második terhesség.
De nekem szintén 13 hós volt a lányom, mikor megtudtam hogy jön a kistesó. Egy nappal a nemvárt előtt pozitív volt a teszt, a nadrág is szorított, és nagyon-nagyon elfáradtam a nap végére, alig vártam hogy ágyba dőlhessek.
5+5 hetesen még csak petezsák volt ennek ellenére, benne semmi!!
8+3 hetesen jutottam el újra uh-ra, akkor derült ki hogy ketten vannak, egypetéjűek. :-)
Szorítok hogy megismétlődjön veled is, ami nálam. :-)
Kísérteties!
Boldog babavárást!
Kedves Utolsó!!
Hát tényleg nem semmi a hasonlóság:):)
Januárban megyek orvoshoz,addigra nagyjából 6+3hetes lesezk, majd kiderül:):)
de jelentkezem mindenképpen:):)
ebben a hónapban 5.én és 8.án is éreztem peteérést?
Az mit takar?Mit éreztél?
Én sosem éreztem de ma görcsölt a hasam meg a derekam is fáj de nem csak egy oldalon hanem az egész hasam alja!
Bocsánat hogy nem a kérdésedre válaszolok de ezt leírnád nekem?
Egyébként boldog babavárást kívánok neked!:)
Szia ikerterhes vagyok.
A tünetek sajnos nem jelentenek semmit. Van akinél erősebben jelentkezik van akinél gyengébben. Én pl. az első 3 hónapot nagyon könnyen viseltem, nem émelyegtem, nem hánytam, stb. pedig mindenki azt mondta készüljek fel mert erősebbek a tünetek ikrek esetén. Hát nem.
A pozi teszt lehet korábbi peteérés miatt is, ezért a tünetek is hamarabb jöhetnek. A pisilés az mindenkinél van sztem, a nadrágod pedig a felfúvódástól van amit a hormonok okoznak mindenkinél a terhesség elején, és eltarthat majd még hetekig.
Inkább így készülj fel, és ha mégis ikrek, lefosrdulsz majd örömödben a vizsgálóról.:-))) Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!