Lehet, hogy ikreket várok?
Van egy 13 hónapos lányom, érkezik a kistesó.
Nagyon szeretnék ikreket, és most ovlasgattam kicsit a témában, az előző terhességemet összehasonlítva a mostanival,sokkal másbb:
-4 nappal nemvárt előtt olyan +at teszteltem,hogy majd leugrott a tesztről
-sokkal hamarabb éreztem a tüneteket
-ebben a hónapban 5.én és 8.án is éreztem peteérést?
-folyamatosan járok pisilni
-elvielg most vagyok 4+5 hetes, dokinál még nem voltam, de már most szorít a nadrágom
Akik ikreket vártak, észrevettek más, egy gyerekes terhességnél eltérő tüneteket????
Nem biztos, hogy ikrek. Első terhességemnél a kimaradt mensi előtt 4 nappal már hánytam, de csak mikor már 4 napja késett, akkor teszteltem, mivel nem gondoltam terhességre. A terhesség 9 hónapja alatt minden nap többször hánytam, nem tudtam szinte semmit enni.
A második babával 4 nappal mensi előtt délutáni órákban erős pozitívat teszteltem, a terhességi tünetek (hányás, émelygés) viszont csak a 6. héten jelentkeztek. A második trimeszterben vagyok, és csak 2-3 naponta vagyok rosszul.
Első babával 14. hétig normál ruhákat hordtam, a másodikkal 6-7 hetesen már szorított a nadrágom és kismama nacikra váltottam.
Egyik terhességem sem volt ikerterhesség. Viszont mindketten fiúk.
Tehát ez alapján nem lehet megmondani sem a nemüket, sem, hogy ikrek-e.
6 hetesen voltam dokinál,akkor még csak petezsákot benne embriót látott, még a szívhangot sem. Annyit mondott nagyon korán mentem, valószinű nem középidőben van peteérésem.
Jövőhét végén megyek!!!
Kiváncsi vagyok
Jól van, azért írd majd meg a fejleményeket:)
Drukkolok Neked, hogy az legyen amit szeretnél:)
Üdv
11 hónapos kiscsaj anyukája+ 5 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!