Lehetséges hogy ikreket várok?
6hetes vagyok,fog.gátló abbahagyás után egyből terhes lettem. A nemvárt előtt pár nappal jól látható volt a 2.csík a teszten. Nagyon erős rosszulléteim vannak,néha már sírni tudnék. A párom apukájának van ikertestvére.
Azt olvastam itt gyakorin,hogy gyógyszer után nagyobb az esély az ikrekre. Aki ikreket vár annak általában sokkal erősebbek a rosszullétei és a a hajhullás is gyakori.
Jövőhéten megyek dokihoz,de addig kíváncsi vagyok a véleményetekre. Szerintetek ikreket várok? Aki ikrekkelk volt terhes leírná milyen tünetei voltak? Köszi.
6+2hkm
Nekem 4 babám fogant, semmilyen rosszullétem nem volt, egyetlen tünetem a mellbimbóim fájdalmas érzékenysége volt.
Szerintem a rosszullét mértéke nem függ az embriók számától. Az viszont, hogy a nem várt előtt pár nappal már erős pozitív, jelentheti, mert ugye lényegesen gyorsabban nő a hcg szint, így hamarabb is tudja a teszt kimutatni. Nekem már a peteérés utáni 8. napon pozitív volt (tehát 5-6 nappal a nem várt előtt). A fog. gátló abbahagyása után valóban több petesejt is megérhet és kilökődhet a régóta "szunnyadó" petefészkek "ébredése" után, de ez sem törvényszerű. A családban nálunk apukám testvérének vannak ikrei. 30 év felett is gyakoribb.
Majd írd meg, ha megtudod :-)
Sok sikert, bárhogy is alakul!
Az igazság az, hogy nem szeretnék ikreket...
Egyébként a párom apukája is, valahogy apai ágon lett iker...
Annyi, mint masoknal. Nekem mindket terhessegemnel hamar pozitiv volt a teszt, semmi tunetem nem volt. Sot, az elsovel valamivel tobb, mint a masodikkal, ott legalabb szurkalt a hasam, mintha mensis erzesem lenne.
A masodik babaval semmi, de tenyleg semmi.
ES a masodik terhesseg volt ikerterhesseg, igaz, hogy csak az egyik baba maradt meg vegul.
Szoval nalam az egyes terhessegnel pont olyan hamar lett pozitiv a teszt mint a kettesnel.
Önmagában az,hogy rosszul vagy,nem jelenti,hogy ikerterhes vagy. Van aki egy babával is végighányja a terhességet. Nekem ikerbabáim vannak,de soha nem hánytam,viszont a 7-11 hét között folyamatosan émelyegtem és sokat szédültem.Mondjuk a szédülés késöbb is megmaradt.
Az igaz,hogy fog.gátló szedése után nagyobb az esély az ikrekre,de az is biztos,hogy anyai ágon öröklődik inkább a hajlam.
Én 7 hetesen vtam először dokinál,akkor már 2 szívhang volt. Szóval sztem menj el dokihoz,megtudja ítélni...várjuk a fejleményeket. Minden esetre gratula!
Ja,nekem peteérés után 10 nappal lett halvány pozi tesztem.
3 hónapos ikrek anyukája
Én csak nagyon fáradt voltam 6-12 hét között, alig vártam hogy az akkor 14 hós csajom elaludjon este.
Hamar pozitív lett a tesztem , de a lányomnál is, úgyhogy nem gyanakodtam ikrekre, kicsit rosszabbúl voltam az ikrekkel, de egyik terhességemnél sem hánytam.
És én is rögtön fog.gátló elhagyása után estem teherbe a kicsikkel.
2,5 éves csajszi és 9,5 hós ikerfiúk anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!