Lehetséges hogy ikreket várok?
Figyelt kérdés
6hetes vagyok,fog.gátló abbahagyás után egyből terhes lettem. A nemvárt előtt pár nappal jól látható volt a 2.csík a teszten. Nagyon erős rosszulléteim vannak,néha már sírni tudnék. A párom apukájának van ikertestvére.
Azt olvastam itt gyakorin,hogy gyógyszer után nagyobb az esély az ikrekre. Aki ikreket vár annak általában sokkal erősebbek a rosszullétei és a a hajhullás is gyakori.
Jövőhéten megyek dokihoz,de addig kíváncsi vagyok a véleményetekre. Szerintetek ikreket várok? Aki ikrekkelk volt terhes leírná milyen tünetei voltak? Köszi.
6+2hkm
2011. máj. 27. 14:27
11/11 anonim válasza:
De igen,fájtak a melleim. Már nemvárt elött egy nappal. Meg az alhasamban éreztem vmi furát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!