Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig tart meg az alomkor?...

Meddig tart meg az alomkor? Ikreket varok.13+5

Figyelt kérdés
2012. szept. 11. 13:12
 1/5 anonim ***** válasza:

hű...ikrekkel nem tudom, de egy gyerkőccel ilyenkor már nem voltam álmos :)

mikor derült ki hogy ikrek?

egy vagy két petéjűek?

gratula amúgy!

2012. szept. 11. 13:15
 2/5 anonim ***** válasza:
16-26. hétig minden szuper volt. Előtte álomkór, utána jött a "sehogy sem kényelmes a fekvés" miatti állandó álmosság, fáradtság, meg a keményedések, a vége felé a fájások, stb. De nyugi, ha meglesznek a babák, teljesen véged lesz, amíg meg nem szokod az éjszakázást. De megéri. Egy mosoly és elfelejted azt is hogy mi az a fáradtság. :)))
2012. szept. 11. 13:24
 3/5 anonim ***** válasza:

A második trimeszterben nálam javult a helyzet, de már nem emlékszem, hányadik hétre. Ezzel tudlak biztatni, kitartást, hamarosan picivel aktívabbnak érzed majd magadat.

A huszadik hétre alakult ki nálam vashiány, akkor megint rosszabb lett a helyzet, attól kezdve meg egyre nehezebb.

De van, aki könnyebben bírja, kortól és eü. állapottól is sok függ. Ha épp jól bírod a dolgokat, érdemes gyorsan rákapcsolni, és beszerezni a hiányzó dolgokat a babáknak. A 30. hétre már érdemes a lényegi dolgokkal elkészülni, de Isten adja, hogy minél tovább bent tudjanak maradni a picik a pocóban.

2012. szept. 11. 13:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem ilyenkorra már elmúlt. Én az elején voltam nagyon álmos az ikrekkel, olyan 5-9 hét között.

Utána végig jó volt, vagyis a 30-31 hétig, onnan már nagyjából ülni nem tudtam, csak feküdni meg állni. :-) De érdekes fekve nem volt rossz, aludni is tudtam rendesen, csak a megfordulás volt nehéz az ágyban.

Vashiányom, vitaminhiányom, semmi nem volt, tökéletes vérképem volt végig, dokim le is volt döbbenve.

2012. szept. 11. 13:31
 5/5 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

5 hetesen tudtam meg h ketten vannak, ketpetejuek.

Lehet h azert is vagyok almosabb mert taknyos vagyok es nem alszom vmi jol ejjel es koran kelek

2012. szept. 11. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!