Meddig tart meg az alomkor? Ikreket varok.13+5
hű...ikrekkel nem tudom, de egy gyerkőccel ilyenkor már nem voltam álmos :)
mikor derült ki hogy ikrek?
egy vagy két petéjűek?
gratula amúgy!
A második trimeszterben nálam javult a helyzet, de már nem emlékszem, hányadik hétre. Ezzel tudlak biztatni, kitartást, hamarosan picivel aktívabbnak érzed majd magadat.
A huszadik hétre alakult ki nálam vashiány, akkor megint rosszabb lett a helyzet, attól kezdve meg egyre nehezebb.
De van, aki könnyebben bírja, kortól és eü. állapottól is sok függ. Ha épp jól bírod a dolgokat, érdemes gyorsan rákapcsolni, és beszerezni a hiányzó dolgokat a babáknak. A 30. hétre már érdemes a lényegi dolgokkal elkészülni, de Isten adja, hogy minél tovább bent tudjanak maradni a picik a pocóban.
Nekem ilyenkorra már elmúlt. Én az elején voltam nagyon álmos az ikrekkel, olyan 5-9 hét között.
Utána végig jó volt, vagyis a 30-31 hétig, onnan már nagyjából ülni nem tudtam, csak feküdni meg állni. :-) De érdekes fekve nem volt rossz, aludni is tudtam rendesen, csak a megfordulás volt nehéz az ágyban.
Vashiányom, vitaminhiányom, semmi nem volt, tökéletes vérképem volt végig, dokim le is volt döbbenve.
Koszonom a valaszokat!
5 hetesen tudtam meg h ketten vannak, ketpetejuek.
Lehet h azert is vagyok almosabb mert taknyos vagyok es nem alszom vmi jol ejjel es koran kelek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!