Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ikreket várok és gyakran...

Ikreket várok és gyakran érzem, hogy fura a hasam. Görcsölget, feszül. Ez természetes lehet?

Figyelt kérdés
8+5 napos vagyok,eddig nem éreztem ilyet,csak 2 napja!Azt mondta a doki 2x2 magneb6-ot szedjek,meg ha nagyon fáj akkor nospa-t!Azért félek!Annyira szeretném mindkettőjüket!!!
2012. júl. 20. 18:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, ez természetes velejárója.

Az elején nekem sem görcsölgetett a hasam, aztán kb. a 8. héttől kezdte.

Nyúlnak a méhszalagok, növekedik a méhed, ezért görcsölgetsz. Nekem a Magne B6 segített.

Ha nagyon görcsölsz, akkor inkább menj orvoshoz, mert az nem jó, de ha csak enyhén, az természetes.

2012. júl. 20. 19:15
 2/11 A kérdező kommentje:

Voltam tegnap,pont emiatt!És akkor derült ki,hogy ketten vannak :) Eddig egy babáról tudtunk!De nagyon örültünk neki!Nem nagyon vannak görcsök,de azért majdnem egész nap érzem,remélem a magneb6 nekem is segít majd!Te milyen dózisban szedted?

Köszi a választ :)

2012. júl. 20. 19:18
 3/11 anonim ***** válasza:

Természetes, persze. Azért duplán nő ám minden odabenn, főleg ha első terhesség. Béres Magne B6ban több a magnézuim, és a No-spát is lehet. De ha nem görcsölsz, ne vedd be.

Mikor az ikreket vártam, 20 hét után szedetni kezdte velem a doki a görcsoldót megelőzésnek, nehogy görcsöljek, pedig görcsöm nem volt. Na aztán attól lett, bélgörcsöm, 3 nap alatt jöttem helyre. Ilyen is van, csak ezért írtam le.

Pihenj sokat, vigyázz magatokra!

2012. júl. 20. 19:20
 4/11 A kérdező kommentje:
Még nospa-t nem vettem be,húzom,halasztam,míg birom!Tegnap az egyiket kisebbnek látta,és mondta lehet fel fog szívódni,de aztán lemérte,s szinte egyformák (19,4mm és 20,2mm) szépen vert a kis szívük is :) Akkor most megnyugtattatok,köszönöm mégegyszer!Remélem minden rendben lesz továbbra is!!!
2012. júl. 20. 19:24
 5/11 A kérdező kommentje:
Ja még annyi,hogy ha béres magneb6-ot veszek,és abban több mg magnézium van,abból is szedhetek vajon 2x2-őt?? Tudom a dokim kellene kérdezni,de 3 hétig szabin van,így is a szakrendelésre mentem be tegnap,mert aggódtam!
2012. júl. 20. 19:27
 6/11 anonim ***** válasza:

Az, hogy egyik kisebb még nem jelent semmit. Nálam is így volt, aztán a kisebb elkerülte a másikat :)

Most egyformán növekednek.

1. voltam

2012. júl. 20. 19:28
 7/11 anonim ***** válasza:
Nyugodtan szedhetsz 2x2-t.
2012. júl. 20. 19:29
 8/11 anonim ***** válasza:
Szedhetsz 2*2-t nyugodtan. MÁsodik vagyok, nálunk 19 és 21 mm-ek voltak 9 hetesen a fiúk, és ahogy előttem is írták, a kisebb leelőzte a nagyobbat félidő után. Nyugi, ez nem nagy különbség!
2012. júl. 20. 20:55
 9/11 Major Andrea ***** válasza:

Szerintem a Béres-ből felesleges napi 2x2 szedni. A Magne B6-ban 48 mg magnézium van, a Béres-be 250 mg. Bajod nem lesz mert a felesleges magnéziumot kipisiled, csak szerintem először kevesebbel próbálkozz. Én eddig Magne B6-ot szedtem, elég sokat görcsöltem, ezért napi 5-6 szemet. A Béres-ből reggel-este 1/2 tabletta bőven jó nekem, na de ezt ki kell tapasztalni.

20 hkm

2012. júl. 21. 08:20
 10/11 A kérdező kommentje:

Rendben,majd kevesebb adaggal kezdem el...A magneb6-om hamarosan elfogy,ezért muszáj vennem,de ahogy szedem ebből a 2x2-őt,jónak bizonyul,mert már nagyon ritkán érzek kisebb feszülést,szúrást,de görcsöt nem!

Köszönöm a válaszokat :)

2012. júl. 23. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!