Ikreket várok és gyakran érzem, hogy fura a hasam. Görcsölget, feszül. Ez természetes lehet?
Figyelt kérdés
8+5 napos vagyok,eddig nem éreztem ilyet,csak 2 napja!Azt mondta a doki 2x2 magneb6-ot szedjek,meg ha nagyon fáj akkor nospa-t!Azért félek!Annyira szeretném mindkettőjüket!!!2012. júl. 20. 18:56
11/11 anonim válasza:
Magne B6-ból a terhesség végén (sajna csak 31 hétig tartott) már 4x2-t szedtem, de semmit nem ért. Amikor Magnerotra váltottam kicsit javult a helyzet, de nem sokat. Pedig rengeteget pihentem és amennyire lehet kíméltem magam, mégis a 31. héten elfolyt a magzatvíz és már nem volt visszaút. Nem ijesztgetni akarlak, de azért csak vedd komolyan a sűrű keményedést, mert hiába mondják, hogy ikerterhességnél ez természetes. Ma már nem feltétlenül muszáj az ikreknek sem koraszülötteknek lenni. Ettől függetlenül azóta már másfél évesek az ikreim és egy kis immungyengeségen kívül egészségesek. (Hozzáteszem immungyengeség ide vagy oda, kevesebbet betegek, mint a nővérük volt ennyi idősen, aki időre született.) Jó egészséget és egészséges babákat kívánok Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!