Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ikreket várok hogyan készüljek...

Ikreket várok hogyan készüljek fel rájuk? 16/L.

Figyelt kérdés

Sziasztok ! 16 éves vagyok és nem rég tudtam meg , hogy ikreket várok, a barátommal élek a 3 szobás kislakásunkban .

A szüleim tudnak a gyerekekről , először nehezteltek de már várják a picikéket.

Nemtudom ,hogyan rendezzem be a szobájukat , két kiságy kell ? Egy szobába legyenek ? Ugyan olyan ruhákat vegyek nekik ?

2012. okt. 21. 22:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%

Remélem, ki tudod őket hordani...(nem rossz szándékból, de nem könnyű kihordani az iker-babákat, tapasztalat)

Elején elég egy kiságy, később kettő, egy szobában, és ajánlatos az elején neked is egy ágy, mert sokat fogsz éjjelezni.

Nem kell egyforma, főleg, ha külön neműek lesznek.

Textilpelusból kell sok az első időkre, és eldobható pelusból is raktározhatsz, mikor akciós. Cumisüvegből kell pár darab, ajánlom a klasszikust, az jól elfér sokadmagával a sterilizálóban. Kiskádból elég egy, és egy közös pelenkázó is, ha nincs sok hely. Babakocsiból jobban megéri a használt, nézz utána neten, úgyis vesztek majd sportbabakocsit is idővel, főleg, ha felvonós lakásban éltek. Törlőkendőből kell még egy szép mennyiség, és popsikendőcsből. Ezeket gyűjtsed, és kérd babalátogatóba, mert ezekből fogy nagyon. Játékok ráérnek később... Ha ne adj Isten korababák lennének, ajánlanám a légzésfigyelőt, hasznos lehet náluk. Még kérdés?

Egy ikres anyuka.

2012. okt. 21. 22:18
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
szerintem kamu kérdés.jöhet a lepontozás...
2012. okt. 21. 22:35
 3/13 A kérdező kommentje:
Hogy érted azt hogy "ha , kitudom hordani őket"? Miért nehéz és mennyire?
2012. okt. 21. 22:35
 4/13 anonim ***** válasza:
94%
3 szobás kis lakás?? pff..
2012. okt. 21. 22:36
 5/13 anonim ***** válasza:
94%
tuti kamu kérdés!!
2012. okt. 21. 22:42
 6/13 anonim ***** válasza:
95%
Persze, hogy kamu, 4 napos szünet van, kamaszkori unatkozás!
2012. okt. 21. 22:45
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én 23 évesen szültem a lányaim, de alacsony és vékony vagyok, sokan azt hitték, még 18 sem vagyok. Sajnos nem bírta testem a terhet, a szülés túl korán indult el, de a lányaim szívósak voltak, és pár hét inkubátor után hazamehettünk. A doki mondta, hogy még szerencsém volt, hogy így alakult, mert amilyen pici vagyok én is, a szívemnek és a testemnek is elég volt a dolga a babákkal, ezért írtam, hogy remélem, ki tudod hordani, ebben a korban még rizikós, vigyázz magadra. Első voltam.
2012. okt. 21. 22:46
 8/13 anonim ***** válasza:
93%
Van 3 szobás kis lakás? Hmm
2012. okt. 22. 04:13
 9/13 anonim ***** válasza:
84%
tuti kamu... 16 évesen saját lakás. ami ráadásul 3 szobás :D
2012. okt. 22. 10:18
 10/13 anonim ***** válasza:
82%
és ráadásul még kis lakás is :D
2012. okt. 22. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!